Digital Projectmanager

← Terug
  • permanent job
    • Amsterdam, Noord-Holland

  • Project Management

Uselab zoekt een nieuwe collega met gevoel voor kwaliteit, planning en budgetten! (32 tot 40 uur per week)

 

Een digital projectmanager die weet hoe het is om een product naar een volgend niveau te brengen. Iemand die niet alleen naar het project kijkt, maar ook naar het gehele product of juist lange termijn klantdoelen. Een nieuwe collega die tussen de opmerkingen van het team en klant  kan lezen en weet door te vragen. Een projectmanager/producer die de balans tussen kwaliteit, tijd en budget het beste voor elkaar kan boksen. Zo één waar de klant, het team en Uselab blij van worden. Ben jij dat?

 

Over jou
Je levert projecten op binnen tijd en budget, altijd op hoog niveau. Door jouw organisatietalent werken collega’s optimaal en zijn klanten tevreden. Je weet hoe je de forecast van de projecten kan gebruiken zodat de klanten en het team altijd weten waar ze staan. Ook weet je risico’s te signaleren om daar vervolgens een plan op te maken. Risico’s zijn er om te elimineren, toch?

 

Je hebt een pro-actieve houding. Je informeert accountmanagers over kansen die je signaleert bij onze klanten. Je pakt de ruimte voor initiatief en vernieuwing. Je ziet mogelijkheden om je kennis te verdiepen en/of te verbreden.

 

Naast uitstekende projectmanagementvaardigheden beschik je over inhoudelijke kennis, zodat je in staat bent om je teams en de klanten richting te geven. Zijn Azure, Jquery, Sketch en product vision bekende termen, top!

 

Dit ga je doen
Je bent het aanspreekpunt voor de projecten die je begeleidt. Intern geef je leiding aan professionele projectteams (bestaande uit ontwerpers en ontwikkelaars). Extern heb je veel contact met opdrachtgevers en leveranciers. Door het scheppen van de juiste verwachtingen, je heldere communicatie, het talent om te enthousiasmeren en alles ‘in beweging te zetten’ lopen jouw projecten volgens plan.

 

Zo goed ben je
* Minimaal 3 jaar ervaring als projectmanager of digital producer bij een soortgelijk interactief of internetbureau
* HBO of WO werk- en denkniveau
* Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
* Ervaring met scrum en/of de watervalmethode
* Technisch inzicht en affiniteit met communicatie en design
* Precies, gestructureerd, zelfstandig, flexibel en stressbestendig
* Goede social en verbale vaardigheden
* En ja, natuurlijk ben je... klant- en servicegericht, een volwaardige gesprekspartner en een echte teamspeler

 

Daarom zijn wij anders
Bij Uselab bedenken en maken we digitale oplossingen die het leven makkelijker en leuker maken. We geloven dat organisaties die daarin investeren, bouwen aan de merken van de toekomst. Onze klanten helpen we met een compact team en korte lijnen. Van advies, concept en design tot de digitale productie en beheer: we hebben het allemaal in huis. Zo werken we al 20 jaar voor trouwe klanten als Eigen Haard, Waternet en Honeywell.

 

Omdat we veel op ons werk zijn, voelen we ons er graag thuis. Daarom is de sfeer open en persoonlijk. We helpen elkaar en vinden het leuk om dingen samen te doen, zowel tijdens werktijd als daarbuiten. Dat doen we vanaf een superfijne stek in hartje Amsterdam.

 

Is dit jouw baan?
Overtuig Marjolein Gieling met je motivatie, CV en portfolio. Met al je vragen kun je ook bij haar terecht. Mail naar werk@uselab.com.

 

Sorry recruiters, acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk deze vacature