Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Backend Developer (PHP)

We zijn op zoek naar een getalenteerde fulltime back-end web developer die ons team komt versterken en gedreven is om toffe webprojecten neer te zetten!

 

Jouw profiel
Je hebt een focus op back-end programmeertalen en frameworks zoals PHP, MySQL en Laravel en met jouw inzicht en inzet draag je bij aan de bouw van complexe platformen en integraties. Je vindt het een uitdaging om dynamische websites te bouwen met behulp van frameworks en libraries en je wordt blij van een API-first aanpak.

Omdat je de laatste schakel bent binnen het proces, test je alles zorgvuldig en gestructureerd en zorg je ervoor dat alles tot in het allerkleinste details goed werkt. Je bent een geboren perfectionist met een zelfstandige werkhouding en je weet de juiste (online) hulpmiddelen te vinden en te gebruiken.

Je bent een echte teamspeler met minimaal 3 jaar werkervaring als web developer en je hebt aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van (online) projecten. Verder ben je op de hoogte van de laatste online trends en ontwikkelingen, en ben je inventief en zelf leerzaam.

Wij hebben er nu al zin in!

Wie zijn wij?
Bravoure is een creatief digitaal bureau met een compact team van gedreven en ervaren ontwerpers en developers die elkaar dagelijks aanvullen en uitdagen. Samen werk je aan een mix van klanten als Paradiso, HealthCity, ING en Amsterdam Dance Event. We bieden een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen zonder de bureaucratie van een groot bureau. We hebben een gezellige en open werksfeer waar je veel kunt leren en je krijgt veel vrijheid en zeggenschap. Verder doen we niet aan mooie maatpakken en jargon.

Wat we wel doen is hard werken, veel lachen en uitgebreid lunchen. Daarnaast klinkt er vrijwel altijd goede muziek door het kantoor dat zich bevindt in hartje Amsterdam, naast ‘de Nederlandsche Bank’.

Dit verwachten wij
Het basispakket:

Minimaal 3 jaar ervaring het ontwikkelen en testen van webapplicaties (must!)

Een relevante afgeronde HBO/WO opleiding

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Sterk in communicatie naar klanten en team

Je voelt je op gemak bij het opzetten van high-load en high-performance omgevingen en je weet hoe je back-end omgevingen efficiënt en veilig opzet

Je hebt ervaring met Restful API’s

Je bent flexibel als dat nodig is om klus geklaard te krijgen

Je bent nieuwsgierig, creatief, assertief & resultaatgericht

Gevoel voor humor

 

Bij Bravoure werken we met de volgende technologieën:

PHP, Laravel en Craft CMS

Git, Bitbucket voor CI/CD

MySQL

 

De extra's waar we blij van worden:

Een leuke Spotify playlist

Óns gevoel voor humor

Dit ben jij of je beste vriend(in) van tijdens die vakantie in Thailand?
Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@bravoure.nl. We horen graag van je!

Details

Post date
30 Nov 2021
Employment
Baan