Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Operationeel Directeur (COO)

160-180 hours
Als operationeel directeur (COO) maak je deel uit van een 4-koppig MT en ben je eindverantwoordelijk voor de project- en beheerorganisatie. Deze job is breed en daarom is kennis van digitale projecten en het reilen en zeilen hiervan een must. Je bent primair verantwoordelijk voor kwalitatieve en winstgevende projecten met tevreden klanten en kiwi’s. De belangrijkste elementen die hieraan ten grondslag liggen zijn onze kiwi’s, de processen en projectadministratie. Je werkt nauw samen met de CCO (Benno Lokhorst) voor een optimale bezetting en klantbeleving.

Redkiwi & Operatie

Een gedegen projectadministratie zorgt voor tijdig inzicht.  Dit betekent het monitoren van een juiste urenregistratie en  het tijdig signaleren van overschrijdingen. Dit wordt gecontroleerd met de project scope, zorgen dat de cashflow op peil blijft door te sturen op facturatie en natuurlijk dat projecten tijdig worden afgesloten. Door regelmatig in overleg te zijn met de scrum masters en projectteams weet je wat er speelt en vang je signalen op die mogelijk tot risico’s kunnen leiden.

Je stuurt de project- en beheer teams aan en draagt zorg voor het functioneren en de ontwikkeling van de teams. Er zijn twee projectteams (scrum), een digital marketing team en een beheer & support team binnen Redkiwi. Je bouwt aan een goede samenwerking met de teamleden en werkt aan de gezamenlijke ambitie en doelstellingen om door te groeien naar de next level.

Je staat klaar voor ondersteuning en coaching van de medewerkers indien ze dit nodig hebben. Je beschikt over een helikopterview over alle projecten en weet precies wie waarvoor het beste en meest efficiënt kan worden ingezet. Je bewaakt de resourceplanning (bezettingsgraad en declarabiliteit) en beheert en bouwt aan de flexibele schil om pieken en dalen in de workload op te kunnen vangen.

Wie zoeken wij?

Je bent resultaatgericht en werkt gestructureerd. Op zijn Rotterdams steek je graag de handen uit de mouwen en ben je een ondernemend type in hart en nieren. Je bent communicatief vaardig en een mensgericht persoon die zich goed kan inleven in de medemens. Energiek en gedreven is hoe anderen jou zouden omschrijven. Een teamplayer met bewezen ervaring in het reilen en zeilen van een organisatie van onze omvang (35 kiwi’s) of groter.

Je begrijpt hoe een agile organisatie werkt, dat je pro-actief moet handelen in een dynamische markt en je beschikt over een grote financial awareness voor de keuzes die je maakt. Met al je kennis en kunde draag je bij aan het vormen en bewaken van de strategie voor de organisatie.

Met een ondernemersgeest stuur jij het bedrijf naar operational excellence. Je wordt daarvoor fair beloond, waarbij   aandelen en/of opties bespreekbaar zijn.

Ambitie

Redkiwi is al jaren een betrouwbare partner voor haar klanten. Rotterdamse mentaliteit, mouwen opstropen. We hebben service in een hoog vaandel staan. En dat willen we voor steeds meer en grotere accounts gaan doen. Dat vergt een soepele operatie om alle groei in goede banen te leiden. We groeien en hebben daar een stevige ambitie bij. Over 3 – 5 jaar moet Redkiwi in vele facetten verdubbeld zijn.

Herken je jezelf in deze taken en dit profiel?  En spreekt de ambitie je aan? Wie weet is dit dé job voor jou en drinken we binnenkort een kopje koffie!

Details

Post date
27 Oct 2021
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
160-180 uur