Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Digital advertising specialist

32-40 hours
Hoe mooi alles ook is wat we als bureau maken, het moet wel aankomen bij de geïnteresseerde klant. Letterlijk en figuurlijk. De digital advertising specialist is degene die er met al zijn of haar advertising skills voor zorgt dat ons werk niet voor niets is en de leads binnenstromen. Want daar weten we bij Bright in Apeldoorn wel raad mee.

Wat je gaat doen als digital advertising specialist

 • Het eerste wat je doet als je ‘s morgens begint, is inloggen op Google Ads. Hoe staat het met de CPC’s voor die ene klant? Hoe draaien de campagnes? Hoe is de ROAS? Wat staat er in het rood? Waar kun je nog een A/B-testje tegenaan gooien? Hoe doet de copy het eigenlijk? Hoe zit het met de remarketing campaign? En hoe ziet het totale budget eruit? Daarna is Facebook Ads aan de beurt…
 • Samen met de klant bepaal je wanneer een campagne een succes is. Wat zijn de KPI’s? Wat is de doelstelling van een campagne? Gaat het om meer websitebezoekers of sturen we op meer leads? Je managet verwachtingen en houdt de klant aangesloten en op de hoogte.
 • Op basis van de input van onze consultants stel je campagnes op, die je later analyseert en relevant bijstelt. Inzichten uit Google Analytics helpen je hierbij. Verder kijk je welke platforms passen bij de persona. Wordt het LinkedIn, Google Display, Facebook of YouTube?  Alles richt je vervolgens in.

Wat maakt jou de digital advertising specialist die wij zoeken?

 • Je hebt ervaring met Google Ads, Linkedin Ads en Facebook Ads hoeven we je ook niet meer uit te leggen en je kunt niet wachten om alles in te gaan richten, te analyseren en te optimaliseren. Het zou helemaal fijn zijn als je ook bekend bent met HubSpot.
 • Je weet hoe je met grote budgetten werkt en hoe je daar de optimale ROAS voor terug kunt krijgen. Je weet hoe je die CPC nog net een paar cent lager krijgt. Op termijn wordt dat namelijk serieus geld. Dat is de kick.
 • Je kunt veel verschillende klanten met veel verschillende wensen en veel verschillende doelgroepen aan. Je kunt je inleven en weet vanuit je ervaring (en natuurlijk de data) wat de beste advertentiestrategie is.

5 redenen waarom jij als digital advertising specialist bij Bright wilt werken:

 1. Verantwoordelijkheid
  Je hebt je eigen klanten en bent de baas over je eigen aanpak en planning.  Je kunt dus echt iets neerzetten en wellicht op termijn iemand opleiden. Zo ben je een belangrijke schakel in de groei van Bright. Wil je een paar dagen thuis werken? Prima. Kijk in overleg wat mogelijk en prettig is voor jou.
 2. Ontwikkeling
  Alleen als jij het maximale uit jezelf kunt halen, halen wij het maximale uit jou. Daarom reserveren we maandelijks een halve dag tijd die je naar eigen inzicht mag besteden om nog beter te worden dan je al bent. Wil je je inlezen in nieuwe technieken? Doe maar!
 3. Team
  Bij Bright sta je er nooit alleen voor. Je kunt vertrouwen op de gezamenlijke expertise van het digital marketing team en de rest van Bright. Kom je er niet uit? Van alle kanten schiet de hulp je meteen tegemoet. Wekelijks heb je overleg met je team waarin je kijkt wat er goed gaat en waar je elkaar kunt helpen. Anders kun je net zo goed alleen werken, toch?
 4. Sfeer
  Bright heeft geen eilandjes, maar een open kantoortuin. Samen met de contentmakers, marketeers, HubSpot-specialisten en developers zit je bij elkaar in een ontspannen ruimte. Iedereen is even belangrijk. Het is gezellig, maar niet rumoerig, dus je kunt lekker je ding doen. Alleen zo kunnen we met z’n allen de beste oplossingen voor onze klanten leveren.
 5. Ambitie
  Wij willen groeien, net als jij. Daarom heb je meteen een jaarcontract te pakken. Is iedereen blij? Dan wordt dat een vast contract. Wil je een studie volgen? Informeer naar de mogelijkheden!

Natuurlijk bieden we je ook alles wat je mag verwachten van een ambitieuze en professionele werkgever: een pensioenregeling, moderne devices, goede koffie, gezelligheid én een lekker loon.

Details

Post date
14 Apr 2022
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur