Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

SEO-specialist

40 uur hours

Welkom in de WebNL creative studios!

Weet jij #1-posities in Google te scoren voor je eigen klantportfolio? En kom je met plezier je bed uit voor je dagelijkse dosis SEO? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met jouw gevoel voor tekst en technische analyses streef je altijd één doel na: de online vindbaarheid van klanten verbeteren. Als SEO-specialist bij WebNL creative studios maak jij echt het verschil!

Hoe ziet jouw nieuwe functie eruit?
Er ligt een divers en uitdagend klantportfolio op je te wachten! Klaar om aan de slag te gaan? Dankzij jouw ervaring in online marketing achterhaal je de ware zoekintentie van de doelgroep, voer je allesomvattende zoekwoordonderzoeken uit, stel je resultaatgerichte SEO-strategieën op en optimaliseer je met zowel technische als tekstuele verbeteringen.

Ook bestaande trajecten met zoekmachinemarketing neem jij onder de loep en bouw je verder uit. Met behulp van tools als SE Ranking en Google Search Console stel je rapportages en adviezen op, boordevol optimalisatiemogelijkheden. En je weet deze ook nog eens overtuigend te presenteren. Kortom, jij zet jouw skills in om klanten verder te helpen!

Hoe maak jij WebNL nog beter?
Je hebt minimaal drie jaar (bureau)ervaring met SEO;
Je bent van nature gek op prestaties verbeteren. Niet alleen in zoekmachines en websites, maar ook op persoonlijk vlak;
Je bent analytisch, creatief, gedreven, ambitieus en professioneel;
Je bent op de hoogte van alle SEO-trends en deelt deze kennis met het team;
Je vindt plezier in je werk de belangrijkste arbeidsvoorwaarde.
Ons favoriete werk
SEO-trajecten zijn er bij WebNL in allerlei soorten en maten, voor alle klanten! Om je alvast een indruk te geven, lichten we een paar cases uit:

Voor Best Petfoods maken we maximale impact, door middel van verschillende kanalen, zoals: Google Shopping, Google Ads, organische vindbaarheid, Marketing Automation, Marketplaces, conversie-optimalisatie en social media;
Voor Tieleman Keukens werken we vanuit een contentstrategie aan SEO, e-mailmarketing en socialmediacampagnes. Dankzij de 400+ SEO-pagina’s zijn zij koploper in Google!
Naast het schrijven van nieuwe teksten, is het behoud en de verbetering van SEO-posities bij de bouw van een nieuwe website natuurlijk van groot belang. Hoe kunnen we huidige posities zo goed mogelijk meenemen? En welke structuur heeft de nieuwe website nodig? Over dit soort vragen denk jij na voor al onze klanten en cases.

En hoe maken wij jouw werk nog mooier?
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Een solide pensioenregeling
Een open cultuur waar we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij zijn puur!
Samenwerking met een jong team dat bruist, knettert en vooruit wil
Volop vrijheden en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je ambities waar te maken
Werken vanuit de creative studios in Stellendam én ons kantoor in Rotterdam
En HEERLIJKE LUNCHES #ohyeah

Werken bij WebNL Stellendam én Rotterdam
Bij WebNL zetten ambitieuze professionals zich in om organisaties mooier en beter te maken. En dat doen we zowel in onze creative studios in Stellendam als vanuit hartje Rotterdam. Ons splinternieuwe kantoor aan de Maashaven is een verlengstuk van onze Stellendamse studio, met dezelfde open cultuur, uitdagende opdrachten en enthousiaste collega’s. Kortom, een plek waar je inspiratie opdoet en al je creativiteit kwijt kunt! Bouw jij mee aan de groei van onze creative studios in Rotterdam?

Details

Post date
24 Nov 2022
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
40 uur