Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Ervaren Digital Markteer

32-40 hours

We make the complex digital world more beautiful and simpler. More than 110 specialists are passionately committed to realize online campaigns, internet applications, and platforms that work seamlessly and touch the users.

Jij bent verantwoordelijk voor het uitdenken van geïntegreerde digital marketing strategieën voor nieuwe of bestaande klanten. Door middel van strategische sessies en workshops kun jij het complexe domein van de klant in kaart brengen, waarna je een passend digital marketing plan uitwerkt.

Samen met collega marketeers ben je verantwoordelijk voor het bedenken, realiseren en uitrollen van geïntegreerde marketing campagnes, waar zaken als email marketing, social advertising en een data/tracking plan onder kunnen vallen. Je weet hierbij gebruik te maken van de juiste tools (zoals Google tools, Adobe Experience Cloud en Pardot).

Vanwege de diversiteit in opdrachtgevers en campagnedoelstellingen is het werk bij TRIMM afwisselend en dynamisch. Je bent in staat om regelmatig en snel te kunnen schakelen tussen klantdomeinen en type diensten. Daarnaast ben je initiatiefrijk en trek je verantwoordelijkheden naar je toe, maar je kunt ook goed de afweging maken wanneer je de expertise van een collega inzet.

Bij TRIMM krijg je volop de ruimte om certificeringen te behalen en word je aangemoedigd jouw kennis up-to-date te houden en verder te ontwikkelen. Daarnaast draag jij er aan bij dat het algemene kennis- en ervaringsniveau van het team op peil blijft.

Het team waarvan jij onderdeel gaat uitmaken heeft veel eigen verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid.

Details

Post date
22 Jul 2021
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur