Software Tester Mobiel
40 hours
Wat ga je doen?

M2mobi is specialist op het gebied van mobiel. Juist daarom worden wij door klanten gevraagd voor de grotere mobiele projecten. Je kent ons van AH to go, Fit For Free, Heineken & VGZ.

Als Software Tester Mobiel ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit die M2mobi levert. Geen enkele app zal naar de store gepusht worden zonder goedkeuring van jou en het Quality Assurance (QA) team. Samen met onze ontwikkelaars zorg je ervoor dat de apps die M2mobi ontwikkelt voldoen aan de door ons gestelde hoge kwaliteitseisen.

Dagelijks ben je bezig met het op gestructureerde wijze uitvoeren van functionele en technische tests. Hierbij valideer je of een design correct is geïmplementeerd, of data goed is verwerkt en of alle mogelijke error cases op correcte wijze worden afgehandeld. Jij bent onze expert en de link tussen alle stakeholders die betrokken zijn bij het maken van onze apps.

Daarnaast ben je continu bezig met het optimaliseren van onze test werkzaamheden. Dit alles om onze klanten en hun gebruikers een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen leveren.

Gedurende de realisatie van de verschillende projecten bewaak je de kwaliteit en de gekozen oplossingen die je samen met je team hebt besproken. Je neemt actief deel in de scrum teams om die te kunnen ondersteunen en te voorzien van jouw expertise, inzichten en feedback op de verschillende projecten.

Kortom, jij hebt gedegen kennis van mobile testing voor meerdere native platforms, van user experience en van kwaliteitsbeheer van mobile apps.

Wat voor collega ben je?

Als Software Tester Mobiel haal je een kick uit het verbeteren van de kwaliteit van apps en het creëren van de optimale user experience. Jij gaat door waar anderen stoppen en bent scherp op bugs vinden die anderen over het hoofd hebben gezien.

Daarnaast ben je communicatief vaardig, laat je je mening horen en ben je gewoon een hartstikke leuke collega. Je bent prettig in de omgang en je proactieve houding helpt je om zaken voor elkaar te krijgen.

Wij zoeken iemand die:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding heeft
  • Ervaring heeft met mobile app testing en bij voorkeur ook met geautomatiseerd testen
  • Bugs en probleem scenario’s goed kan beschrijven en hierin gestructureerd werkt
  • Communicatief vaardig is in zowel Nederlands als Engels

Details

Post date
19 Nov 2021
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
40 uur