Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Frontend developer

40 hours
Bij Unc Inc ontwikkel je voor positieve impact. In een hecht team werk je samen aan innovatieve producten voor missiegedreven merken. Digitale tools, platformen, websites, apps, alles wat jullie maken moet mooi, functioneel en toekomstbestendig zijn. Met onze human centered benadering help je onze partners om waarde te creëren voor hun publiek.

Als Front-end developer werk je in een zelforganiserend en multidisciplinair team aan websites, web-apps en mobiele apps voor verschillende opdrachtgevers. Soms zijn dit tech start-ups waarbij jullie het product vanaf de basis ontwikkelen, soms zijn het juist grote platformen die al intensief worden gebruikt. Met backend developers werk je aan de integratie van API’s en help je mee aan het uitbreiden en onderhouden van onze component library. Met de designers breng je ons ontwerp en interactie naar een hoger niveau.

Wat ga je doen?

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en zult soms direct schakelen met de klant, als je dat wilt.
We geven je kortom alle gelegenheid om je talent te ontwikkelen en je kennis met ons te delen, zoals wij ook met jou zullen doen. Zo leren we van elkaar en van de projecten die we doen, elke dag weer.

Wie ben jij?

Met jouw gevoel voor design en interactie weet je feilloos hoe je applicaties kunt maken die mooi, onderscheidend en vooral prettig te gebruiken zijn. Je hebt oog voor detail en vindt het belangrijk dat applicaties voor iedereen toegankelijk zijn. Je bent leergierig en werkt graag met nieuwe technieken maar je vooral oplossingsgericht. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent niet bang om initiatief te nemen. Bovenal ben je sociaal en hou je van gezelligheid.

 

 

Details

Post date
05 Aug 2021
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
40 uur