Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

.NET developer

32-40 uur hours

We are 4NG! We help you realise your growth ambitions

.NET developer 4net

Voor ons development team in Driebergen zijn wij op zoek naar een medior .NET developer die ons team wil komen versterken. 4net bestaat uit een hechte club van specialisten die verantwoordelijk zijn voor digitale maatwerk projecten. Ben jij een .NET developer met minimaal 3 jaar ervaring en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Wat ga jij doen?

Jij bent als .NET developer binnen 4net verantwoordelijk voor de back-end en API van onze digitale maatwerk projecten. Daarnaast zal jij aan de implementaties en uitbreidingen op de Umbraco en Episerver CMS werken. Van nieuwbouwprojecten tot doorontwikkeling van bestaande platformen van zowel B2B als B2C organisaties. Geen dag is hier hetzelfde! Jij zal als .NET developer bij 4net aan twee tot drie projecten tegelijkertijd komen te werken. Het is daarom belangrijk dat jij als .NET developer ook een goed overzicht van je werkzaamheden kan houden.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit (afhankelijk van het project) UX, UI, front-end developers, testers en andere back-end developers. Er wordt veel met het team en de projectmanager op de vloer geschakeld. Jij bent daarom naast .NET developer ook een communicatieve teamplayer!

Wat vragen wij jou?

 • Iemand met een hbo werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar ervaring als .NET developer;
 • Jij hebt kennis en ervaring van C# ASP.NET, MVC, REST API en LinQ;
 • Kennis en ervaring van IIS, Azure, SOLID, T-SQL en Entity Framework zijn een pre;
 • Kennis en ervaring van CMS-systemen zoals Umbraco en Episerver zijn een pre;
 • Jij staat open om nieuwe technieken te leren;

Wat bieden wij jou?

 • Innoverende werkzaamheden voor toonaangevende opdrachtgevers;
 • Veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en carrièremogelijkheden;
 • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen de 4net Group;
 • Een aantrekkelijk salaris gecombineerd met een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden;
 • Een mooie werklocatie in Driebergen gelegen aan de snelweg en dichtbij een treinstation;
 • Een golfveld in onze achtertuin, waar je gebruik van kan maken;
 • En tot slot zeer leuke collega’s! 😉

Wie zijn wij?

Als full-service digital agency helpen wij bedrijven sinds 2002 bij het groeien van hun digitale business. Dit doen wij met een team van ervaren developers, creatieve specialisten en ons netwerk van technische partners. Samen helpen we bedrijven met strategische vraagstukken en realiseren we digitale oplossingen, van concept tot launch.

Door strategisch mee te denken met de business case en onze oprechte betrokkenheid laten we onze klanten beter digitaal presenteren. Uiteraard is er naast werk veel ruimte voor gezelligheid!

Nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen? Onze HR-adviseur Irene Jin helpt je graag verder!  Voor meer informatie kun je bellen naar 06 25 43 26 21 of solliciteer direct!

Details

Post date
08 Apr 2021
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur