Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Business Development Manager

40 hours
Over M2mobi

Wij zorgen dat ambitieuze organisaties geen kans missen om succesvol te zijn in de mobiele wereld.

Met een team van 50 specialisten ontwerpen en ontwikkelen wij de beste full-stack mobile first oplossingen voor de meest ambitieuze klanten ter wereld. Onze mobiele apps voor Heineken, Hong Kong Airport, Quintet Private Bank en Albert Heijn worden door miljoenen mensen gebruikt en gewaardeerd.

Wat ga je doen?

Als Business Development Manager bij M2mobi richt je je vooral op het ontwikkelen van jouw eigen portfolio van klanten via zowel je eigen netwerk als dat van M2mobi. Je bent onderdeel van het sales en marketingteam van M2mobi en rapporteert aan de commercieel directeur. Samen maak je een strategisch plan en maak je deze concreet met te behalen doelstellingen en resultaten. Uiteindelijk zet je je tanden in een aantal marktsegmenten en zoek je naar kansen binnen en buiten Nederland om onze mobile first oplossingen aan de man te brengen.

Wat voor collega ben je?

Je bent een ondernemende, doelgerichte, creatieve Business Development Manager met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent inhoudelijk gedreven, je wilt winnen van de concurrentie, je schakelt makkelijk tussen C-level, product owners en ontwikkelaars en je vindt het leuk om een aantrekkelijk, uniek en duidelijk verhaal te pitchen bij onze klanten en prospects.

Wij zoeken iemand die:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding heeft
  • Ongeveer 3 jaar relevante werkervaring heeft in commerciële rol, bijvoorbeeld bij B2B/enterprise software of een digital agency
  • Schriftelijk en mondeling ijzersterk is in Engels en Nederlands
  • Het leuk vindt om internationaal op stap te gaan en de wereld te veroveren

Wat krijg je daarvoor terug? 

  • Een ondernemende plek, met veel vrijheid om zelf te bepalen hoe je goed en leuk je werk kunt doen
  • Werken voor een mooi portfolio van internationale ambitieuze klanten
  • Waanzinnig kantoor in de Amsterdamse Houthavens
  • Company lunch? Borrel op vrijdag? Jaarlijkse uitjes en skiën? Doen we allemaal!
  • Nog steeds enthousiast? Leuk!

Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Dit gaat heel gemakkelijk via onze company website. Binnen een week nemen we contact met je op.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen (of Sophie) terecht via 06-28560246, of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Details

Post date
13 Aug 2021
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
40 uur