Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Teamlead en senior digital projectmanager

32-40/ week hours

Jij draait op chaos

Jou maken ze niet gek. Als iedereen denkt dat het chaos is, weet jij precies welke kant we op moeten. Want jij hebt het overzicht en de controle. Intern en extern. En de uitdaging om iedereen op één lijn te krijgen, daar leef je voor. Dat is precies wat ons team nodig heeft, en onze klanten ook.

We zoeken daarom een teamlead projectmanagement, die door kennis en ervaring onze projectmanagers kan coachen en ondersteunen. Maar die ook zijn of haar hand er niet voor omdraait om zelf projecten te begeleiden. Je maakt je collega’s blij, en ook onze klanten. Ben jij dit? Dan maken we heel graag kennis met je!

Wij zijn Greymen&Co

Van branding tot performance, van campagne tot website, wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met bijna 30 digitale specialisten onder één dak. We hebben het druk, daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Wat jij gaat doen

Nou, dat is tweeledig. Laten we eerst beginnen met je rol als teamlead. Jij neemt het voortouw, want jij hebt de kennis en ervaring om andere projectmanagers te steunen. Je weet hoe je digital projecten onder controle houdt, maar je wilt vanuit die controle ook vooruit. Samen met je team. Hiervan bewaak je de voortgang en je kijkt zijdelings mee naar hoe projecten verlopen. Met jouw sociale skills ben je namelijk een fijne collega om mee te sparren over de dagelijkse knelpunten in projectmanagement. En je kunt goed overbrengen op welke competenties en skills elke projectmanager zich individueel kan verbeteren.

Als senior digital projectmanager regel je alles wat een project nodig heeft. Van start tot oplevering. Intern en extern. Een offerte schrijven? Die input heb jij al opgehaald bij de accountmanager en je specialisten. De scope bewaken voor een nieuwe website? De opdrachtgever en je collega’s weten precies wat de planning en de deadlines zijn, hoe strak ook. Een workshop voor een strategietraject? De invites zijn al verstuurd, én geaccepteerd. Het team intern inplannen voor social contentcreatie? Onze projecttool Yadera en jij hebben geen geheimen voor elkaar. Alles klaarzetten voor facturatie van de leadcampagne? Check, en dubbel check! Vanuit je ervaring in het digital speelveld denk jij mee met onze klanten en weet je hoe je samen met de accountmanager de juiste vragen moet stellen. Ook aan je specialisten, want daar onderhoud je een kort lijntje mee.

Wie wij zoeken

Beschik je over deze kennis en ervaring?

 • Je weet wat er speelt in het vak en bent altijd op zoek naar vernieuwing
 • Je hebt oog voor detail en denkt in oplossingen
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands maar liefst ook Engels
 • Je hebt ervaring met tooling voor projectmanagement en resourceplanning, zoals Yadera, Harvest of Simplicate
 • Je hebt minimaal zeven jaar bureau-ervaring als projectmanager bij een online bureau
 • Minimaal 1 tot 2 jaar ervaring met leidinggeven aan een team
 • Als je ervaring hebt met het ontwikkelen van digitale platformen, dan vinden we dat zeker een pré
 • Je hebt een HBO- of WO-studie afgerond

En herken je jezelf hierin?

 • Je bent een teamspeler pur sang
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig
 • Je begrijpt de inhoudelijke knelpunten in het dagelijkse werk van een projectmanager en hoe je dat op teamniveau kunt aanpakken
 • En als teamlead ben jij een fijne sparringpartner en coach voor je directe collega’s in hun ontwikkeling
 • Je bent communicatief, kunt je goed inleven in je gesprekspartner en weet anderen te enthousiasmeren

Wacht dan niet langer en solliciteer onderaan deze pagina, wij maken heel graag kennis met je!

Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons fenomenale, leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s. Voorbeelden? Dag en nacht sporten bij Trainmore, een Swap-fiets van de zaak en Greymen&Co goodies.

Overtuigd?

Hebben we je interesse? Mooi. Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv en motivatie naar jiska@greymen.co. Wij nemen dan snel contact met je op.

Details

Post date
30 Apr 2021
Employment
Baan
Number of hours
32-40/ week uur