Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Online Marketeer

40 hours
Omdat wij méér willen geven dan alleen een mooie website.

Zoals je op de homepage hebt kunnen lezen maken wij de meest in het oog springende websites. Geweldig, maar onze klanten willen meer. Het moet ook iets opleveren. Google-proof zijn, meer bezoekers, offerte aanvragen. Klinkt uitdagend? Bekijk dan snel deze heerlijke vacature.

Hoe was je weekend?

Eerst iets over ons team. Jouw team. Want dáár wil je echt bij horen. Een USP noemen ze dat. Voor ons is het vooral een basis om fijn te kunnen werken.

Een hecht team moet je smeden. Daarom doen wij er alles aan om jou een nieuw ‘thuis’ te bieden. Dat is geen rocket science. We vragen hoe je weekend was, of alles goed gaat met het thuiswerken en sturen je een overdosis positiviteit als we je een paar keer diep horen zuchten. Maar we laten je ook rustig werken als je daar behoefte aan hebt. Jij moet je fijn voelen. Alleen dan kun jij het maximale uit jezelf halen en een meerwaarde zijn voor ons.

Jij bent de strateeg.

Onze nieuwe online marketeer heeft bij voorkeur ervaring bij een webbureau. Iemand die weet dat SEO, Google Ads en Analytics belangrijke instrumenten zijn, maar zeker ook weet ook dat online marketing dynamischer is dan dat.

Jij bent een strateeg en daarom ben jij bij het hele proces betrokken. Jij weet de behoefte van klanten tot in detail te achterhalen, bespreekt samen met onze UX-designers hoe websites een zo hoog mogelijke conversie kunnen behalen en vraagt de copywriters om bepaalde zoektermen zeker niet te vergeten bij het schrijven van een artikel.

Als jij beter wordt, worden wij dat ook

Als er één discipline in beweging is, is het online marketing wel. Daarom zal een aanzienlijk deel van jouw functie ook in het teken staan van je eigen ontwikkeling. Als onze websites voorzien moeten zijn van de laatste technische snufjes, vragen we dat ook van de in te zetten marketinginstrumenten.

Abonneer je op boeiende blogs in jouw vakgebied, volg Google workshops en bezoek interessante conferenties van Yoast en Emerce. Die vrijheid en ruimte geven je graag. Want als jij beter wordt, dan worden wij dat ook.

Kom werken bij Foursites

Ben jij een leergierige digital marketeer die zich graag wil ontwikkelen in een jong en hecht team? En weet je hoe het is om bij een bureau te werken dat voortdurend in beweging is? Dan is dit dé vacature voor jou!

Eerst eens lezen hoe een week als online marketeer er bij Foursites uitziet? We schreven er onlangs een blog over.

Waarom je bij ons moet werken.

 • 01
  Een nieuw kantoor

  We zijn sinds kort verhuisd naar een gloednieuw open kantoor mét tafeltennistafel en gamezone.

 • 02
  Een nieuwe MacBook Pro

  Als je werkt aan innovatieve shit, moet je natuurlijk wel worden uitgerust met topmateriaal. Kom bij ons en we geven je een gloednieuwe MacBook Pro.

 • 03
  Werken in een fijn team

  Wij doen soms een beetje gek, maken gewaagde grapjes en zingen vals. Maar uiteindelijk zijn wij vooral een hele gezellige groep die garant staat voor meer levensgeluk.

 • 04
  Persoonlijke groei

  Wij geven je tijd, jij gaat op zoek naar iets tofs! Iets gevonden? Tijdens onze wekelijkse Foursites meeting delen we inspiratie om als team beter te worden.

Details

Post date
22 Dec 2020
Employment
Baan
Number of hours
40 uur