Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Digital marketeer

24-40u/w hours

We make the complex digital world more beautiful and simpler. More than 110 specialists are passionately committed to realize online campaigns, internet applications, and platforms that work seamlessly and touch the users.

Als junior marketeer denk je actief mee met het integreren van digital marketingstrategieën en werk je aan online successen voor nieuwe of bestaande klanten van TRIMM. Je werkt aan uiteenlopende projecten, waarbij je onderzoekend te werk gaat om diverse klantdomeinen snel eigen te maken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het opzetten en uitvoeren van campagnes, zoals het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes en het plaatsen van online content. Ook weet jij raad met SEO en SEA. Je bent leergierig en je wilt de beste oplossingen bedenken voor de klanten samen met collega marketeers. Je ondersteunt hen met het bedenken van nieuwe ideeën en het uitrollen van de bedachte marketingstrategie. Je zorgt voor onderhoud van campagnes, waarbij je gebruik maakt van Google Ads, Analytics, Hubspot en Eloqua.

Zaken als email marketing, social advertising en een data/tracking plan zijn veel voorkomende werkzaamheden. Ook zal jij medeverantwoordelijk zijn voor het schrijven van content en het optimaliseren van onze eigen website zoals werkenbijtrimm.nl

Bij TRIMM werken wij voornamelijk voor B2B organisaties met uiteenlopende producten en diensten in verschillende projecten en campagnes. Dit maakt het werk uitdagend, maar het betekent ook dat je een breed interessegebied moet hebben. Het is belangrijk dat je goed het domein van de klant kent en de behoeften van de doelgroep kan doorgronden. In het team van 18 marketingspecialisten is er volop ruimte voor ontwikkeling. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van data, e-mailmarketing, consultancy en projectmanagement.

Details

Post date
04 Jan 2021
Employment
Baan
Number of hours
24-40u/w uur