Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

PHP developer

32-40 hours
Met jouw development-skills kun jij overal terecht. Waarom je dan bij Freshheads moet zijn? Die vraag kunnen alleen onze eigen developers voor jou beantwoorden.

Jeffrey Moelands: “Als developer bij Freshheads doe je zoveel meer dan alleen code kloppen: meedenken met klanten, kritische vragen stellen, sprints voorbereiden, het proces bewaken.”

Rens Alkemade: “Ik zocht een omgeving waar ik ruimte en tijd krijg mezelf op technisch vlak te ontwikkelen. Die plek heb ik bij Freshheads gevonden.”

Wat ga jij doen?

Een digitale oplossing stelt alleen iets voor als het toegevoegde waarde levert voor (eind)klanten. Daarom knal jij er nooit zomaar features uit, maar kijk jij samen met de strategen en designers uit jouw team waar kansen liggen. Op basis daarvan ontwikkelen jullie maatwerkoplossingen met impact, waarbij jullie voor elke klant de aanpak selecteren die het best past. De ene keer ga je all out met Event Sourcing, Domain-Driven Design en Test-Driven Development, en de andere keer is het een kwestie van experimenteren en snel iets online knallen. Hoe dan ook: je hebt alle vrijheid in de keuzes die je maakt. Want hé, wie is hier nou de developer? Jij toch zeker!

 • Als PHP-developer bij Freshheads werk je met veel (nieuwe) technieken, tools en frameworks, zoals PhpStorm, de terminal, Slack, Symfony, Elasticsearch, Jenkins, JIRA, Docker, Git, React, Angular en Node.js.
 • Je werkt samen met toffe klanten, zoals Interpolis, Centraal Beheer, Theaters Tilburg en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij.
 • Naast het bouwen van digitale oplossingen neem je ook de pull requests van teamleden door, voorzie je ze eventueel van suggesties en keur je ze goed.
 • Solist of samenwerker? Jij bent zeker de laatste! Je vindt het leuk om met klanten en teamleden samen te werken, en jouw bijdrage te leveren tijdens creatieve sessies.
 • “Waarom? Waarom?” Tja, met jouw nieuwsgierigheid is deze vraag je niet vreemd.
 • Je bent – net als de andere Heads – gebrand op het toevoegen van waarde voor klanten. Zomaar een platform bouwen of features toevoegen is aan jou niet besteed.

Helaas ziet de wereld er nu anders uit dan we gewend zijn. Onderstaande is nu dus niet helemaal van toepassing. We werken allemaal zoveel mogelijk thuis en krijgen hiervoor alle ruimte en middelen die nodig zijn. Onze online borrels zijn nu alweer legendarisch te noemen.

Freshheads biedt:

 • Alles wat je mag verwachten, zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, budget voor de hardware die je nodig hebt, collectieve pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van minimaal €500,- per jaar dat je kunt uitgeven aan opleidingen, conferenties, events, etc. Er is één voorwaarde: het moet op.
 • Wil je experimenteren met nieuwe technieken? Een (studie)boek lezen? Een event bezoeken? Zeker doen! Je krijgt volop tijd, ruimte en middelen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Valencia, de Ardennen of Lissabon. Bij Freshheads verleg je niet alleen digitale grenzen, maar ook landsgrenzen. Om het jaar gaan we samen op pad.
 • Onvergetelijke vrijdagmiddagborrels, met eens in de maand een legendarische XL-variant. En ja, de jaarlijkse kerstborrel is gewoon episch. Voor wat we er ons nog van herinneren…
 • De mogelijkheid om samen met je collega’s te bootcampen, voetballen en curlen.
 • De snelste weg naar de beste bamischijven van Tilburg.
 • Een kantoor waar je wel zou willen wonen (op loopafstand van het station).
 • De vrijheid en verantwoordelijkheid waar je altijd al naar snakte.

Je werkomgeving

Een pand waar je wel zou willen wonen, met hoge plafonds, lekkere koffie en een goed gevulde koelkast. Ons kantoor aan het Tilburgse Wilhelminapark is goed te bereiken met de auto en ligt op loopafstand van het centraal station. Elke dag om 12.00 uur lunchen we met elkaar (en met verse streekproducten), waarna we wandelen, voetballen of Xboxen.

Samenwerken

Een goed idee is kansloos zonder hecht team. Daarom staat onze organisatie in het teken van samenwerken. We hebben acht multidisciplinaire teams, die elk bestaan uit drie tot vijf Heads: van design tot development. Klanten maken ook onderdeel uit van de teams. Samen ontdekken jullie kansen en voegen jullie waarde toe.

Nieuwsgierigheid is onze middle name

Wij willen alles van organisaties en hun klanten weten, zodat we de best mogelijke digitale oplossingen kunnen maken. Die nieuwsgierigheid stopt niet bij klanten. De Heads ontdekken continu hun eigen kansen, leermomenten en ambities. Freshheads biedt volop ruimte voor die persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de vrijheid én de tijd om te experimenteren met nieuwe technieken. En je beschikt over een persoonlijk ontwikkelbudget van minimaal vijfhonderd euro. Uitgeven = verplicht 😉

Onze cultuur

We zijn gemotiveerd en werken kei- en keihard. Daarbij zijn we totaal niet bang om fouten te maken. Integendeel: falen is een vast onderdeel van onze aanpak. Elke dag werken we met de tofste klanten aan de vetste digitale producten en diensten. We shinen op ons werk, maar net zo goed op de curlingbaan, het voetbalveld of in de kroeg. Samen vieren we onze successen met bier, worstenbroodjes en bamischijven.

Details

Post date
25 Mar 2021
Salary range
2200 - 4500
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur