Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Test (automation) Engineer

32 - 40 hours

For more than 10 years we have been helping the best companies with software challenges, integrations and e-commerce solutions.

Wij zijn op zoek naar een ervaren test engineer, die bij voorkeur ook goed thuis is op het gebied van geautomatiseerd testen en die onze teams, onze projecten en onze klanten naar het next level gaat brengen qua testproces, testmethodiek en testtooling.

Samen bedenken, ontwikkelen en beheren we nieuwe digitale oplossingen voor onze klanten.

Als test engineer werk je, samen met het scrum team, de ene keer aan verschillende, kleinere maar toffe projecten tegelijk, de andere keer werk je aan één groter en complexer project. We doen dit met een jong team van meer dan 25 enthousiaste developers, designers en projectmanagers. Op dit moment zijn de basics voor unit testing, integratietesten en end-to-end testen binnen ieder team opgezet en geïmplementeerd. Maar we zijn hier op zoek naar de volgende stap en een hogere mate van test automatisering inclusief de tooling die hiervoor nodig is.

Wat breng je ons?

Je hebt een ruime ervaring met het opzetten en verbeteren van testprocessen en testmethodieken. Mogelijk heb je die ervaring opgedaan als testspecialist of als developer (of misschien wel allebei 😊). Naast de grote lijnen, het proces en de tooling ben je ook zelf hands-on actief met het uitvoeren van testwerkzaamheden. Je werkt gestructureerd, analytisch en hebt oog voor detail; je ziet het verschil tussen fouten (rework), must haves en nice to haves (suggesties ter verbetering). Natuurlijk weet je deze zaken op een prettige manier onder de aandacht te brengen bij je collega’s. Streng waar nodig, maar ook flexibel.

Niet elke bug of verbetering heeft voor de klant de (op dat moment) hoogst toegevoegde waarde, soms moet dit dus even wachten tot een volgende sprint. Jij begrijpt hoe dit werkt en houdt het geheel goed in de gaten. Je neemt je teamleden dan ook graag mee in je testplannen en -aanpak, zodat development en (automated) test optimaal op elkaar afgestemd kunnen worden. Je hebt andersom ook een goed begrip van de ontwikkeling van softwareapplicaties, inclusief aspecten als versiebeheer, deployment en release management.

Hoe ziet onze ideale test engineer eruit:

– Je bent slim en analytisch sterk

– Je hebt oog voor detail en hebt het vermogen om software vanuit het gebruikers- en klantperspectief te beoordelen

– Je bent communicatief vaardig en weet je boodschap duidelijk en constructief aan de ontvanger over te brengen

– Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

– Je hebt al enige werkervaring als software tester / test engineer en kunt ons alles uitleggen over unit testing, integratietesten, end-to-end testen, regressietesten, stresstesten, smoketesting, performance testing, security testing, etc.

– Bij voorkeur heb je de nodige werkervaring als developer maar dat hoeft natuurlijk niet

– Je hebt ervaring met test automation zoals Jenkins, Selenium, SoapUI of JMeter of daar minimaal een grote interesse voor

– Kennis van backend development (Node.js, Typescript, .NET, C#) en API development (REST, GraphQL) is een bijzonder handige pre, evenals kennis van databases (mySQL, Postgres), front-end frameworks (Angular / React / Blazor / Next.js) en CI/CD (AWS / Azure / Gitlab / Azure DevOps)

Waarom bij Thesio?

Thesio bestaat uit een hecht team van developers, designers en projectmanagers. En allemaal hebben we iets gemeen: we houden van software ontwikkelen.

Thesio als werkgever

Goede beloning en complete arbeidsvoorwaarden

Uiteraard krijg je een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarbij is er voor iedereen een bonusregeling en een complete pensioenregeling. Natuurlijk is er vrije keuze in laptop. Ook bieden we een mobiliteitsbudget aan waarbij je zelf beslist hoe je dit inzet. Een NS businesscard, kilometervergoeding of elektrische fiets, ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Voor iedereen is er een opleidingsbudget beschikbaar, waarbij je zelf meebeslist hoe deze wordt ingezet. En je mag 5% van je werktijd gebruiken voor zelfstudie, side projects of kennisdeling. Daarnaast organiseren we regelmatig kennissessies met interessante sprekers en delen we periodiek specifieke kennis met collega’s.
Balans tussen werk en privé
Onze werktijden zijn flexibel en thuiswerken blijft ook na Corona (deels) mogelijk. Daarnaast ontvangt iedereen een Balans Budget, wij reserveren voor jou maximaal
€ 2400,- om uit te geven aan zaken ten behoeve van jouw werk-privé balans. Je kan hier bijvoorbeeld je sport abonnement van betalen of een mooie mountainbike van kopen.
Het leukste team
Als team ondernemen we vaak leuke activiteiten; denk aan een online bierproeverij of pubquiz, lasergamen in het bos, BBQ’en, borrels en natuurlijk een uitgebreid kerstfeest. Elke middag lunchen we samen en we sluiten iedere week af met een gezellige borrel, in real life of digitaal.

 

Details

Post date
25 Aug 2022
Salary range
3500 - 6000
Employment
Baan
Number of hours
32 - 40 uur