Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Backend Node.js Developer

40 hours

We are Triple

WAT GA JE DOEN?

Als Backend Node.js developer bij Triple kom je terecht in een nieuw team met gave en uitdagende klanten. Je krijgt de mogelijkheid om, samen met het team, de competentie vorm te geven. Afhankelijk van jouw wensen en ervaring speel je een belangrijke rol in het verder ontwikkelen van ons Backend Node.js team. Tevens ben je verantwoordelijk voor een aantal grote projecten van onze klanten.

Een van die grote projecten is het “services platform”. Dit is een platform dat bestaat uit verschillende externe systemen die aan elkaar gekoppeld moeten worden om de data op één manier op te halen. Je gaat de data van deze systemen vervolgens beschikbaar maken middels een API, die aan een mobiele app is gekoppeld. In sprints leveren we iedere 2 of 3 weken een nieuwe release op. Hiervoor gebruiken we Jira en Git. Alle code submits wordt gereviewed door een collega, worden op code quality gecontroleerd door sonarqube en moeten zijn voorzien van een unit-test.

De meeste projecten zijn uiteraard webbased en worden gehost in een cloudomgeving. Daarom is ervaring met het automatiseren van deployments (CI / CD) onderdeel van jouw werkzaamheden. Het project (als hierboven beschreven) wordt gehost in AWS en daarom wordt er gebruik gemaakt van Lambda’s, DynamoDB en CDK.

Bij Triple zijn we voor enkele klanten ook verantwoordelijk voor applicatiemanagement (AM). Je zult dus mee gaan draaien in tweedelijns applicatie support, waar je in een rotatiesysteem “prio 1” verstoringen gaat verhelpen.

WIE ZOEKEN WIJ?

We zijn allemaal nieuwsgierige, intelligente mensen en genieten van de diversiteit van het digitaal landschap en van puzzeltjes oplossen. Voor een brede groep opdrachtgevers. Want in die zin zijn we net een agency. We werken aan verschillende projecten, niet aan een grote klus voor langere tijd. Als persoon heb je een brede interesse in techniek en wil je voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Je komt in een klein team te werken, dat veel schakelt met andere teams (design, development & hosting). Daarnaast zal je aan meerdere projecten tegelijk gaan werken. We verlangen daarom van jou dat je snel kan schakelen tussen verschillende projecten en een overzicht behoudt en rapporteert wanneer problemen ontstaan.

Jouw collega’s en klanten verwachten dat je een visie en mening hebt over waar de technologie naartoe gaat. Je staat daarom open voor discussie en veranderingen wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen maar er is natuurlijk alle ruimte om zelf ook met ideeën te komen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interessegebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

WELKE SKILLS NEEM JE MEE?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of voldoende relevante werkervaring opgedaan;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring als Backend Node.js developer;
  • Ervaring met Typescript, Node.js en frameworks;
  • Ervaring met werken in CI/CD, automation en Unit-Testing;

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van Video, Back-end, Front-end en Mobile Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, UX/UI Design, Strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 190’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

Details

Post date
28 Apr 2022
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
40 uur