Service Manager
32 tot 40 uur per week hours
Bij FRMWRK snappen we dat het in deze tijd best spannend is om een overstap te maken, daarom willen wij jou zekerheid bieden. Als wij na twee maanden nog steeds blij worden van jou én zien dat jij blij wordt van jouw werkplekkie bij ons, geven wij jou het vertrouwen van een vast contract. Zo krijg je bij ons gelijk zekerheid. Verder benieuwd naar de inhoud van de job? Lees dan snel verder…

Krijg jij energie van dagen die nooit hetzelfde zijn? Van het geruststellen van klanten en hen helpen met gebruikersvragen? Ben jij in staat om eerstelijns support op te vangen en hiermee de druk op de developers te verminderen? En kan jij ervoor zorgen dat er tijdig updates worden uitgevoerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Jouw missie als Service Manager

Dagelijks zijn jouw collega’s bezig onze klanten verder te (helpen) ontwikkelen. Concreet betekent dit dat zij bezig zijn om maximaal resultaat uit hun webshops te halen. Voor hen is dit lastig te combineren met reguliere (onderhouds)werkzaamheden aan webshops, zoals het doorvoeren van updates, AVG checks, het aanschaffen van plugins en hosting vraagstukken. En ook als er een incident tussendoor komt werkt dit verstorend bij collega’s, het haalt ze uit de focus om meer omzet voor onze klanten te genereren.

De huidige service manager focust zich op zowel de onderhoudswerkzaamheden als op de optimalisatie van de webshops. Gezien de groei die wij doormaken gaan we hier een onderscheid in maken. Wij zoeken dan ook een kanjer die het leuk vindt en de kwaliteiten heeft om de volgende activiteiten voor zijn/haar rekening te nemen:

– Gebruikersvragen van klanten over (de backend van) hun webshops
– Signaleren en organiseren van updates van de webshops of plugins
– Periodieke APK en AVG checks (laten) uitvoeren
– Plugins aanschaffen op verzoek van collega’s
– Performance monitoren
– Hosting gerelateerde vraagstukken oppakken

Kortom: een combinatie tussen proactief voorkomen dat er issues op ons af komen en reactief klanten helpen met vragen en incidenten.

Wij hebben fijne relaties met onze klanten en zij weten dat ze niet voor elk wissewasje een showstopper in kunnen schieten. Als ze dat toch doen, dan is het aan jou om ze ‘weg te managen’ en als dat niet lukt dan zijn er voldoende escalatiepunten die jou hierbij zullen helpen. Wij zijn namelijk zuinig op ons personeel.
Daarnaast hebben wij processen die ervoor zorgen dat incidentele werkzaamheden tot een minimum worden beperkt en medewerkers zelden worden belast in avonden of weekenden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

– Altijd live deploys in de ochtenden
– Geen live deploys tussen donderdagmiddag en maandagochtend
– Geautomatiseerde test scripts die de belangrijkste flows in een webshop testen na elke wijziging
– Alleen voor showstoppers (bijv. er kan niet besteld of betaald worden) laten we alles uit onze handen vallen. Incidenten van mindere aard worden gepland op vaste momenten waarop we hieraan werken.

We proberen dus zoveel mogelijk te voorkomen dat er incidenten zijn en dit lukt ons goed, maar uitsluiten kunnen we ze niet en dan is het fijn als service manager is die hier adequaat mee om weet te gaan.

Jouw team

Je maakt onderdeel uit van een team van ervaren project – en service managers dat veelvuldig afstemming heeft met elkaar over planning en het verbeteren van processen. In relatie tot jouw werkzaamheden schakel je direct met klanten en collega’s, we houden de lijnen graag zo kort mogelijk.

Dit ben jij

 • Het zit in jouw aard op mensen te willen helpen;
 • Je blijft rustig als anderen om jou heen in paniek zijn;
 • Je bent communicatief en oplossingsgericht;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de de Engelse taal (in woord en geschrift);
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in IT (we zien wel vaker ex-developers in deze functie);
 • Pre is als je ervaring hebt binnen een online bureau;
 • Je kan je 32-40 uur per week inzetten voor FRMWRK.

Wat wij je aanbieden

 • Een hecht en informeel team met ambitieuze collega’s;
 • Reiskostenvergoeding en een inflatiecorrectie;
 • Je hebt de mogelijkheid om tot drie dagen per week vanuit huis te werken;
 • 25 vakantiedagen per jaar en daarbovenop nog de nationale feestdagen, hierdoor heb je genoeg tijd om goed tot rust te komen;
 • Veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkelbehoeftes, hiervoor krijg je maandelijks uren beschikbaar om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget om jouw doorgroeimogelijkheden te realiseren, denk hierbij ook aan het volgen van een Scrum Master cursus;
 • Mooie doorgroeimogelijkheden tot klantontwikkelaar, scrum master of consultant;
 • Pensioenopbouw, om jouw toekomst te verzekeren ;-);
 • Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden;
 • Wij werken met groeibergen, om jou een goed salaris te bieden gebaseerd op jouw plekje op de groeiberg door de kennis en ervaring die je meebrengt.

Enthousiast?

Ben jij tussen de 32 en 40 uur beschikbaar en word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Dan ben jij de FRMWRK’er die wij zoeken. Solliciteer nu via onze site en wie weet zien we elkaar binnenkort!

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Suzanne of Thomas (talent@frmwrk.nl). Zij kunnen je alle ins en outs vertellen over de vacature en FRMWRK zelf.

Details

Post date
08 Jul 2021
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
32 tot 40 uur per week