Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Digitaal Strateeg

32-40/ week hours

De basis voor succes

Hoe ingewikkeld de vraag van onze opdrachtgever ook is of hoe groot zijn ambities ook zijn, jij legt de basis voor het succes. Merkpositionering? Activatiecampagne? Leadgeneratie? Kom maar op! Met jouw kennis en ervaring geef je duidelijkheid, richting en houvast. Je inspireert onze opdrachtgevers en geeft een boost aan ons team.

Je houdt ervan om het gesprek aan te gaan, te luisteren, te modereren en te helpen. Je stelt kritische vragen. Niet om je gelijk te kunnen halen, maar om simpelweg met het best mogelijke plan te komen. Want als je daarin de kennis van ons team en onze opdrachtgever combineert met jouw jarenlange ervaring met digitale media en marketing, dan kun je bijna spreken van een garantie op succes!

Wij zijn Greymen&Co

Van branding tot performance, van campagne tot website, wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met bijna 30 digitale specialisten onder één dak. We hebben het druk, daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Wat jij gaat doen?

Jij bent de inhoudelijke gesprekspartner van onze opdrachtgever. Je onderzoekt, analyseert, inspireert en zet de koers uit. Meestal in de vorm van een plan waarin je een slimme oplossing biedt voor de vraag van onze opdrachtgever. Een plan waarmee de klant, samen met onze creatieven en ons team van specialisten, doelgericht aan de slag kan. En die er ook nog eens strak uitziet. Of het nu om social media, online advertising of een allesomvattende digitale strategie gaat, door jou is alle ruis van tafel en weten we waar we heen gaan.

Je bent niet alleen ons brein, maar zorgt ook dat de uitwerking van jouw strategie handen en voeten krijgt. Je houdt het team scherp en bewaakt de door jou aangegeven kaders en strategische richting. Je bent duidelijk en betrokken.

Je werkt voor heel diverse opdrachtgevers. Van klein tot groot, van startup tot gevestigde orde en van e-commerce tot non-profit. Denk aan merken als DPG Media, WE Fashion, Kawasaki, Nationale ombudsman en FNV Horecabond.

Wie wij zoeken?

Je weet inmiddels een beetje hoe de wereld werkt en je bent ook niet zo snel meer van je stuk te brengen. Ervaring heb je opgedaan bij een of meerdere bureaus, waarvan ten minste enkele jaren in een strategische rol. Jij weet wat werkt, maar vooral ook wat niet werkt. Afhankelijk van het vraagstuk weet je de juiste aanpak te bepalen en modellen toe te passen en begrijpelijk te maken. Je weet wat er speelt. Je blijft je ontwikkelen, elke dag, want jij vindt het belangrijk dat je inhoudelijk voorop blijft lopen.

Uit het voorgaande begrijp je wel dat we iemand zoeken met veel ervaring. Je hebt je hbo- of universitaire studie succesvol afgerond. Daarna heb je een flink track record opgebouwd op het gebied van digitale marketing, online media en social strategie. Je kent de dynamiek van een bureau en weet inmiddels dat je daar op je plek bent. Sterker nog: je wilt niks anders. Voorlopig niet.

Jouw persoonlijkheid laat zich beschrijven als veelzijdig. Je bent leergierig én zelfzeker. Analytisch én creatief. En zeker ook ruimdenkend, sociaal en flexibel. Je hebt ervaring met en voelt je op je gemak bij het presenteren aan een groep, het leiden en sturen van een gesprek en het in goede banen leiden van een project.

Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons fenomenale, leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s. Voorbeelden? Dag en nacht sporten bij Trainmore, een Swap-fiets van de zaak en Greymen&Co goodies.

Overtuigd?

Hebben we je interesse? Mooi. Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv en motivatie naar jiska@greymen.co.

Details

Post date
30 Apr 2021
Employment
Baan
Number of hours
32-40/ week uur