Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Projectmanager Corporate Reports

40 hours

CF Report – waar teamwerk de sleutel tot resultaat is

CF Report is een full service bureau met gespecialiseerde competenties en passie voor het maken van fact-based, transparante en aantrekkelijke communicatie-uitingen, waarbij corporate reporting – integrated reports, jaarverslagen, CSR reports en dashboarding – onze core business is. Daarmee helpen we onze klanten om te bouwen aan vertrouwen en met het versterken van hun corporate reputatie. CF Report werkt voor zowel beursgenoteerde ondernemingen als voor not-for-profit en maatschappelijke organisaties. We hebben 65 klanten, waarvan 15% buiten Nederland.

CF Report maakt deel uit van Happy Horizon, een full service digitale creative agency met 900 medewerkers en 100 miljoen euro omzet. We zijn gehuisvest in een schitterend en modern kantoor in het goed bereikbare (OV én auto) Duivendrecht in Amsterdam.

Onze unieke kracht is dat wij relevante content kunnen samenstellen, op feiten gebaseerd en gepresenteerd in een design met impact. Daarmee wordt reporting een sterke tool voor stakeholdermanagement dat het hele jaar kan worden ingezet, zowel online als offline. Ons team is dan ook van alle markten thuis – van strategisch advies tot contentcreatie en copywriting, van online en offline design tot DTP en van projectmanagement tot inhoudelijke kennis van corporate communicatie en vooral ook alle regelgeving op het gebied van reporting (IFRS, ESEF, GRI, CSRD en meer).

CF Report zoekt nieuwe projectmanagers voor haar team

Bij CF Report heb je als projectmanager een hoofdrol zonder er ooit alleen voor te staan. Je hebt de verantwoordelijkheid over je eigen projecten, maar met de constante back-up van je team en van het management. En dat geldt vice versa: je bent ook op de hoogte van de opdrachten van je collega’s en de status daarvan. Daardoor zijn we in staat om een ieders specialisme in te zetten waar nodig en heerst het gevoel ‘one for all and all for one‘.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor verschillende grote en middelgrote klanten die gedurende het jaar aan diverse publicatieverplichtingen moeten voldoen, waarbij het jaarverslag over het algemeen de meest omvangrijke is. Daarnaast help je jouw klanten met uiteenlopende andere rapportages en publicaties. Als projectmanager ben je de schakel tussen het projectteam van de opdrachtgever en ons eigen team dat bestaat uit designers, tekstschrijvers, strategische consultants en digitale specialisten.

Als projectmanager

 •  ben je eindverantwoordelijk voor de projecten van je klanten.
 •  kun je goed het overzicht bewaren en deadlines/budgetten bewaken.
 •  ben je een stabiele factor, ook als het lastig wordt.
 •  ben je accuraat, gestructureerd en heb je oog voor detail.
 •  kun je het team motiveren en faciliteer je dat zij hun werk optimaal kunnen doen.
 •  draag je zorg voor een heldere communicatie tussen de teams aan de klantzijde en het CF Report-team.
 •  geeft het jou voldoening om klanten te ontzorgen.
 •  ben je in staat om snel bij te sturen wanneer het project anders verloopt dan gepland.
 •  ben je in staat om je team zo autonoom mogelijk te laten opereren.
 •  geef je klanten proactief advies en begeleiding om het afgesproken resultaat te realiseren.
 •  ben je bereid flexibel om te gaan met werktijden in het piekseizoen.
 •  beschik je over goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een must.

We nodigen je graag uit om met een van onze projectmanagers contact te hebben voor detailvragen, waardoor je meer inzicht krijgt in de werkprocessen, de systemen waarmee we werken, en al je mogelijke vragen beantwoord worden.

 

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? 😉

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om structureel vanuit huis te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega’s, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Details

Post date
01 Aug 2023
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
40 uur