Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Software tester

32-40 hours

Met creatieve strategie, subliem design en ijzersterk development creëren wij optimale digitale gebruikerservaringen die perfect aansluiten bij de ambities van onze klanten. Onze ambities liggen hoog en daarom zoeken wij een steengoede tester (32-40 uur).

Afbeelding

Klanttevredenheid staat bij ons altijd op nummer 1. De tevredenheid van de klant wordt bepaald door hoe tevreden de eindgebruiker is. Dus… hoe beter ons product, hoe blijer de eindgebruiker en uiteindelijk de klant! Als software tester speel je hier een supergrote rol in. Je test onze applicaties voordat ze in de stores komen en na elke sprint zodat de release smooth verloopt. Jij bent de expert op het gebied van testing en krijgt daarom veel vrijheid. Jij vertelt ons wat onze applicaties nodig hebben om kwalitatief nog beter te worden.

Wat verwachten we van jou?

Je bent enthousiast, communicatief vaardig (zowel in het Nederlands als Engels) wilt graag nieuwe dingen leren, houdt van uitdagingen, hebt een kritische blik en de drive om altijd naar een 10 te streven, je houdt namelijk niet van half werk. Daarnaast heb je:

  • een voltooide opleiding op MBO of HBO-niveau (richting informatica)
  • minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring

Heb je ervaring met programmeren en/of automated testing, TMap, ISTQB of test tooling, dan heb je een streepje voor.

Waarom je bij Move4Mobile wilt werken…

Move4Mobile staat in de top 3 van Nederlandse Mobile Agencies en is een van de snelst groeiende digitale bureaus van Noord- en Oost-Nederland. We zijn ambitieus, nuchter en houden van aanpakken. Met plezier naar je werk gaan staat bij ons op nummer één! We willen dat je in een inspirerende omgeving het maximale uit jezelf kunt halen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en heel veel fijne collega’s om kennis mee te delen. We werken hard en gaan alleen voor het beste resultaat. Daarnaast ga je mee met onze vette teamuitjes waar we altijd nog lang van nagenieten.

O ja, en natuurlijk hebben we goede arbeidsvoorwaarden: een goed salaris, pensioen, flexibele werktijden, laptop, telefoon, etc.

Zijn wij op zoek naar jou?

Dan willen wij dat heel graag weten. Mail je cv met motiverende brief naar jobs@move4mobile.com. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Bel dan met onze HR-manager Sascha: 06-11951318.

Sluit je ervaring nou niet helemaal aan? Laat je daardoor niet uit het veld slaan. Wij staan er ook voor open om je intern op te leiden.

Een onderdeel van de procedure kan zijn dat wij referenties opvragen. Wij benaderen niemand zonder jouw toestemming.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

Post date
25 Feb 2021
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur