Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Devops en maintenance engineer

32-40 (3 in overleg) hours

Wat ga je doen?

Als Devops en maintenance engineer ga jij ervoor zorgen dat de websites die wij voor onze klanten in beheer hebben, op het gebied van security altijd up to date zijn en waarbij het goed functioneel blijven werken van deze websites van groot belang is. Voor Drupal en Laravel websites zal jij dit via Composer gaan doen en voor React via yarn. Het ontwikkelen van een checklist of testplan zal ook onderdeel van jouw takenpakket kunnen gaan zijn. Het liefst automatiseer je systemen, en zorg je er voor dat automated tests controleren of een systeem correct draait.

Verder zal je ook gaan bijdragen aan diverse sysops en devops taken waaronder; server configuratie, CI/CD optimalisatie, coaching op gebied van software optimalisaties (snelheid, schaalbaarheid etc) en het doen van beveiligingsonderzoek en implementaties.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en zult soms direct schakelen met de klant, als je dat wilt. We geven je alle gelegenheid om je talent te ontwikkelen en je kennis met ons te delen, zoals wij ook met jou zullen doen. Zo leren we van elkaar en van de projecten die we doen, elke dag weer.

Wie ben jij?

Je vak is deels werk en deels uit de hand gelopen hobby; je bent een liefhebber en volgt nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet, waarbij je interesse met name ligt bij security, sysops en devops.

Je bent analytisch, leergierig en werkt graag met nieuwe technieken. Daarnaast ben je oplossingsgericht en bent hierbij in staat om snel tot slimme oplossingen te komen. Je kan nauwkeurig en goed zelfstandig werken, maar je voelt je ook prettig bij werken in een team. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent niet bang om initiatief te nemen. En bovenal ben je sociaal en hou je van gezelligheid.

Sollicitatieprocedure

  • Call met HR: 1e kennismaking
  • Maken van een functie gerelateerde opdracht
  • 1e interview: verdieping en opdracht
  • 2e interview: kennismaking team
  • Aanbod

*Vanwege de huidige corona situatie zullen alle gesprekken remote plaatsvinden.

Details

Post date
01 Jun 2021
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
32-40 (3 in overleg) uur