Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Online marketeer

32 - 40 hours
We zijn op zoek naar een online marketeer om het team te versterken.

Wat ga je doen?

Als online marketeer bij Orange Juice bedenk, creëer en optimaliseer je online marketing campagnes voor uiteenlopende klanten zoals sieradenmerk A Beautiful Story, online timmerfabriek Houtopmaat.nl en stichting Trees for All. Je bent gek op uitdagingen en voelt je helemaal op je plek in een creatieve omgeving met informele werksfeer. Daarnaast ben je een echte teamspeler!

Een dag bij Orange Juice als online marketeer

Om 8:30 loop je het kantoor binnen. Je eerste stop? Het koffieapparaat natuurlijk. Aangekomen bij je bureau begint het echte werk. Je checkt je e-mail en beantwoord eventuele vragen van je klanten. Om 10:00 kom je bijeen met het online marketing team. Wat moet er deze week allemaal gebeuren om onze klanten te laten groeien? Na het overleg heb je een Skype call met een klant over de SEA campagne. Tijdens het gesprek informeer je de klant aan de hand van cijfers over de resultaten van je werkzaamheden. Je geeft aan wat je nog meer kunt doen met Google Ads en stemt de planning voor de komende maand af.

Dan is het alweer tijd voor pauze. Geniet je van een uitgebreide lunch met een paar collega’s? Speel je liever een potje darten, poolbiljart, tafeltennis of -voetbal? Of maak je liever een wandeling? Het kan allemaal.

Nog een paar uur te gaan! Samen met je collega’s stel je een plan voor een van onze klanten om de online zichtbaarheid en vindbaarheid van de webshop te vergroten. Later in de middag ga je er vast mee aan de slag, zodat de klant direct nog meer online zichtbaarheid krijgt.

Je bent vandaag vroeg begonnen. De zon schijnt, dus lekker op tijd naar huis. Je checkt je mail nog een keer, meld je aan voor de zomerborrel en je leest wat blogs om je kennis actueel te houden en inspiratie op te doen. Tot slot geef je feedback aan je directe collega’s over een opgezet marketingplan, daarna sluit je je laptop af. Het zit er op voor vandaag. Morgen weer een nieuwe dag!

Wat verwachten we van je?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met SEO, SEA en Analytics;
  • Je bent resultaatgedreven en dol op dashboards en KPI’s;
  • Je hebt ervaring met het opstellen van rapportages (advies en resultaat);
  • Je haalt voldoening uit het ondersteunen van je collega’s door hen te helpen bij het ontwikkelen van kennis, competenties en talenten;
  • Je treedt naar klanten toe als (online) marketing adviseur en sparring partner;
  • Je hebt ervaring met het automatiseren van Google Ads campagnes;
  • Je kan zelfstandig een website beoordelen én verbeteren qua SEO en code;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie;
  • En niet geheel onbelangrijk… je hebt een gezonde dosis humor, want werken moet vooral leuk zijn!

Voor wat, hoort wat. Wat kun je van ons verwachten?

In ieder geval een contract voor minimaal 32 uur per week met marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een pensioen-, reiskosten- en een winstdelingsregeling). Je uren mag je zelf indelen; wij staan open voor flexibele werktijden. Naast uitdagende projecten met veel afwisseling is er ook tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en heb je uitzicht op doorgroeimogelijkheid tot Team Lead.

Interesse? Stuur je motivatie met CV en eigen werk naar werkenbij@orange-juice.nl

Details

Post date
27 Jan 2021
Employment
Baan
Number of hours
32 - 40 uur