Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Bevlogen Projectmanager

32 tot 40 hours
Om ons superteam te versterken zijn we op zoek naar een projectmanager met ervaring aan bureauzijde. Iemand die de weg weet binnen het brede speelveld van marketing communicatie waarin expertises, projecten en het halen van doelen samenkomen.

Voor ons groeiende team zijn we op zoek naar een projectmanager die creatieve projecten voor onze opdrachtgevers goed kan managen en het team kan ondersteunen. Ervaring met het brede spectrum aan communicatiemiddelen die voorbij komen bij een creatief marketingbureau als Redmatters, is nodig.

Als projectmanager draag je de verantwoordelijkheid voor het opstarten, begeleiden en goed afronden van de verschillende projecten van onze klanten. Samen met een accountmanager vorm je een goed geolied team om klanten zo goed mogelijk te bedienen. We zien onszelf als onderdeel van de opdrachtgevende organisatie en daarom willen we altijd dat stapje extra zetten. Dat doen we voor elkaar, het team en voor het succes van de opdrachtgever.

Om dit dit op hoog niveau te kunnen doen willen we een prettige en mensgerichte werkomgeving bieden voor onze collega’s. Naast hard werken hoort ook het plezier. Met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke uitjes (in een maatregel-vrije wereld) en focus op het welzijn van de mensen is Redmatters een aantrekkelijke werkgever.

Een stukje over Redmatters

De mens kiest vanuit het hart en maakt keuzes op basis van emotie. Merken en organisaties raken harten met Redmatters als creatieve partner. Zo maken we de wereld mooier. Elk merk en elke organisatie heeft een verhaal te vertellen. Onze kracht is dat we dit verhaal door samenwerking op tafel krijgen en kunnen vertalen naar creaties met impact.

We gaan naar het hart van een merk. Waar komt het vandaan, wat is de motivatie en wat maakt het uniek ten opzichte van anderen? We doen dit niet op eigen houtje, maar altijd samen met de opdrachtgever. Van daaruit ontwikkelen we strategie, creatieve concepten en middelen.

De online en offline mogelijkheden zijn eindeloos bij Redmatters, maar staan nooit op zichzelf en hebben één gezamenlijk doel: de doelgroep meenemen in het verhaal. Het op creatieve wijze communiceren van geloofwaardige en unieke waarden brengt de doelgroep in beweging en maakt ze tot fans.

Profiel projectmanager

Om de functie van projectmanager te kunnen vervullen, moet je naast je hbo denk- en werkniveau een gezonde dosis doorzettingsvermogen hebben. Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Verdere eigenschappen zijn:
 • Je bent een bevlogen teamspeler
 • Je hebt een HBO denk- en werkniveau
 • Minimaal 1 jaar praktijkervaring aan bureauzijde
 • Verantwoordelijk voor het goed verlopen van projecten
 • Eigenschappen: aanstekelijk, enthousiasmerend, positief: een echte hartenraker!

Wij bieden:

 • Uitdagende projecten voor de leukste opdrachtgevers
 • Een inspirerend, divers en op elkaar gericht team
 • Ruimte en ondersteuning voor ambities
 • Open organisatie waarbinnen je mee kunt denken
 • Functie voor 28 tot 40 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Leuke teamuitjes en activiteiten
 • Twee prachtige en inspirerende werklocaties: in Zeewolde (hoofdkantoor) en Amsterdam
En nu?
Spreekt dit alles jou aan? Dan ontvangen we ontzettend graag uitnodiging om bij elkaar te komen voor een goed gesprek. En wellicht werk jij dan binnenkort bij ons!

Details

Post date
10 Jun 2022
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
32 tot 40 uur