Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

UI / UX designer

32-40 hours
Wij zijn op zoek naar een steengoede designer. Iemand die ons en klanten omver kan blazen met frisse ontwerpen en overtuigende presentaties. Iemand die het liefst buiten gebaande paden wandelt, binnen dynamische en uitdagende projecten en voor grote namen. Hebben we je aandacht? Lees dan verder!

Wie zoeken wij?

Een gedreven user interface / user experience designer die graag werkt aan een breed scala van projecten. Van consumentgerichte apps tot beheersystemen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Je hebt oog voor interactie en gebruikerservaring maar focust ook op oogstrelende designs.

Je wordt betrokken bij de eerste gesprekken met de klant, werkt mee in offertetrajecten en draait vervolgens mee in de projectteams tot en met de eindoplevering. Je moet dus sterk in je schoenen staan en je werk bewust en onderbouwd kunnen uitleggen.

Kortom, elk project is anders en dat maakt je werk heel dynamisch.

Met wie ga je samenwerken?

Binnen Move4Mobile word je onderdeel van een designteam van vijf, waarmee je dagelijks overlegt. Over je werk maar ook over alles wat je inspireert. Er is veel ruimte voor individuele groei maar je bent ook een teamspeler. Jij maakt hen scherper, en zij jou.

Verder werk je nauw samen met ontwikkelaars, delivery managers, sales en marketing. Daarnaast weet je jezelf en je werk overtuigend te presenteren naar klanten toe.

De designer die wij zoeken…

  • heeft minimaal drie tot vijf jaar relevante werkervaring en spreekt Nederlands;
  • denkt in kansen en vindt altijd een creatieve oplossing;
  • kan werken binnen kaders, maar nog meer er buiten;
  • heeft ervaring met ontwerptools als Sketch of Figma;
  • heeft relevante ervaring met design voor app en mobile, daarnaast web;
  • maakt overtuigende (Keynote) presentaties die klanten en collega’s omverblazen;
  • kan een merkidentiteit vertalen naar een aantrekkelijk ontwerp;
  • heeft een overtuigend en relevant portfolio met diverse projecten;
  • weet werk met passie en enthousiasme te presenteren.

Je hebt een streepje voor als je de ins en outs kent van de design guidelines voor iOS en Android en als je jouw designs kunt omzetten in klikbare prototypes en affiniteit hebt met motion.

Waar je komt te werken

De functie is bedoeld voor ons hoofdkantoor gevestigd in Zwolle, waar je op dagelijkse basis zult werken. Ook kan het voorkomen dat je met regelmaat op locatie bij onze klanten werkt. Door de huidige omstandigheden rond COVID-19 werken we op dit moment voornamelijk thuis.

Waarom wil je absoluut bij Move4Mobile werken?

Met plezier naar je werk gaan staat bij ons op nummer een! Wij willen dat jij in een inspirerende omgeving het maximale uit jezelf kunt halen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en heel veel fijne collega’s om kennis mee te delen. We willen voorop blijven lopen en daarom heb je atijd de laatste technieken tot je beschikking en bezoek je regelmatig congressen, trainingen en events. Daarnaast ga je mee met onze vette teamuitjes waar we altijd nog lang van nagenieten.

Zijn wij op zoek naar jou?

Dan willen wij dat heel graag weten. Talenten als jij zijn schaars. Stuur je CV en portfolio op naar design@move4mobile.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Bel gerust met Matthijs op 0652529303.

Voldoe je niet helemaal aan bovenstaand profiel maar ben je ervan overtuigd dat je bij ons past? Ook dan horen we graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

Post date
21 Jan 2021
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur