Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

SEA specialist

32-40 hours
Hoe maak jij onze klanten blij?
De klant zijn webshopomzet laten groeien dat is wat we willen! Door jouw gedrevenheid, oplossingsgerichte blik en analytisch vermogen help jij de klant aan een ultieme marketingstrategie. Dit doe jij niet alleen, maar samen met een team gedreven marketingfanaten. Gezamenlijk proberen jullie het uiterste te halen uit de webshop te halen van elke klant. Alles voor de tevreden klant.

Jouw missie als SEA specialist
Als SEA specialist weet jij de juiste strategie voor onze klanten uit te zetten en jouw collega’s hierin mee te nemen. Daarnaast ken jij het hele advertising landschap en kan jij daardoor jouw specialistische kennis op dit gebied uitvoeren. Naast jouw SEA werkzaamheden vind je het ook leuk om met elkaar te sparren over een algehele online marketing strategie. Ook zijn werkzaamheden zoals het maken van analyses en het uitwerken én uitvoeren van online campagnes bij jou in goede handen. Je weet online campagnes feilloos te stroomlijnen, omdat je gestructureerd werkt en goed overzicht kan houden. We verwachten van jou dat je flexibel genoeg bent om meerdere aspecten op te pakken en gemakkelijk kan werken in teamverband. Daarnaast heb jij uitstekende kennis over het analyseren van data. Door alle data in kaart te brengen kan jij precies aan de klant laten zien waar wij de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest en welke groei deze inzet heeft opgeleverd. Hierdoor weet jij wat de samenhang is van onze activiteiten, welke kansen dit ons biedt en daarop gebaseerd kan jij de juiste strategie(ën) uitzetten.

Kortom, jij vindt het leuk om met het team klanten te helpen groeien. Doordat jij uitblinkt met jouw advertising skills en de klant weet te overtuigen van de juiste aanpak.

Details

Post date
18 Jul 2022
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur