Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

SEO-specialist

32-40 hours
Alles wat we maken kan nóg zo mooi zijn, het moet wel bij de juiste persoon terecht komen. Anders doe je het voor niks. Om ervoor te zorgen dat alle content goed gevonden wordt door de potentiële klanten van onze klanten heeft Bright in Apeldoorn de kunsten van een SEO-specialist nodig. Want samen kunnen we Google best verslaan.

Wat je gaat doen als SEO-specialist

 • Binnen het team Digital Marketing ben jij verantwoordelijk voor de optimale organische vindbaarheid van onze klanten. Daarbij ga je aan de slag om klanten elke dag een stukje beter te maken. Dit kan zijn door het neerzetten van een toekomstbestendige menustructuur tot aan het opstellen van content briefings waarin alle relevante zoektermen terugkomen. Van de strategische keuzes tot aan de operationele uitvoer, jij bent de rode draad in de optimalisaties.
 • Met de SEO-strategieën die je zelf opstelt, monitort en bijstuurt weet je de business van je klanten te laten groeien. Resultaten maak je inzichtelijk en analyseer je, waarbij je een scherp oog houdt op de SEO-instellingen van de webopdrachten van je developmentcollega’s. Met jouw optimalisaties voor linkbuilding schiet de autoriteit van websites door het dak. De uitkomsten van je zoekwoordenonderzoek zijn de bouwstenen waarmee onze copywriters hun teksten kunnen schrijven.
 • Om onze klanten verder te brengen verwachten we de nodige expertise op het vlak van content, autoriteit en techniek, maar ook dat je je prettig voelt in je rol als consultant. Daarin sta je klaar om je collega’s te helpen in je multidisciplinaire team. Want zonder jou worden we allemaal niet gevonden.

Wat maakt jou de SEO-specialist die wij zoeken?

 • SEO is nogal een specifieke tak van sport. Dat betekent dat jij er ook nogal weg van moet zijn. Er is niets zo veranderlijk als de wondere wereld van de zoekmachineoptimalisatie. Daarom houd jij uit jezelf al de ontwikkelingen in de gaten. Dat scheelt weer.
 • Je wilt de beste zijn in je vak. Je bent een specialist, geen generalist. Je wilt de diepte in en gaat door tot je het juiste inzicht te pakken hebt.
 • Je kunt overbrengen dat wat je doet meerwaarde biedt. Je weet mensen mee te nemen in je verhaal en te enthousiasmeren voor de goede SEO-zaak.
 • Je hebt een achtergrond in Digital Marketing, E-Commerce, Commerciële Economie of een soortgelijke richting. Daarbij heb je ervaring met SEO tools als SEMrush, Screaming Frog en/of Search Console.
 • Het liefst zien we dat je al een paar jaar in het vakgebied aan het werk bent bij een bureau en dus weet wat het is om te schakelen tussen klanten. Toch is het belangrijker dat je de drive hebt om goed werk te leveren en de ambitie om elke dag beter te worden. Dat vragen wij van je, maar dat vraag je ook van jezelf.

Waarom jij als SEO-specialist bij Bright wilt werken – 5 redenen:

 1. Verantwoordelijkheid
  Je hebt je eigen klanten en bent de baas over je eigen product en planning. Wil je een paar dagen thuis werken? Prima. Kies je eigen aanpak.
 2. Ontwikkeling
  Alleen als jij het maximale uit jezelf kunt halen, halen wij het maximale uit jou. Daarom reserveren we maandelijks een halve dag tijd die je naar eigen inzicht mag besteden om nog beter te worden dan je al bent. Wil je helemaal in die nieuwe SEO tool duiken? Doe maar!
 3. Team
  Bij Bright sta je er nooit alleen voor. Je kunt vertrouwen op de gezamenlijke expertise van team Digital Marketing en de rest van Bright. Kom je er niet uit? Van alle kanten schiet de hulp je meteen tegemoet. Wekelijks heb je overleg met je team waarin je kijkt wat er goed gaat en waar je elkaar kunt helpen. Anders kun je net zo goed alleen werken, toch?
 4. Sfeer
  Bright heeft geen eilandjes, maar een open kantoortuin. Samen met de contentmakers, developers, digital marketeers en HubSpot-specialisten zit je bij elkaar in een ontspannen ruimte. Iedereen is even belangrijk. Het is gezellig, maar niet rumoerig, dus je kunt lekker je ding doen. Alleen zo kunnen we met z’n allen de beste oplossingen voor onze klanten leveren.
 5. Ambitie
  Wij willen groeien, net als jij. Daarom heb je meteen een jaarcontract te pakken. Is iedereen blij? Dan wordt dat een vast contract.

Natuurlijk bieden we je ook alles wat je mag verwachten van een ambitieuze en professionele werkgever: een pensioenregeling, moderne devices, goede koffie, gezelligheid én een lekker loon.

Klinkt goed? Check de vacature op onze website en solliciteer direct!

Details

Post date
11 Apr 2022
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur