Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Senior/Lead Magento Developer

32-40 hours
Ben jij een specialist met 4 jaar ervaring op het gebied van Magento, Javascript en api’s? Beschik je daarnaast over een realistisch inschattingsvermogen, assertiviteit en een gezonde ambitie om jouw collega’s verder te helpen? Dan hebben wij de functie die past bij jou!

Wat doet een Senior Magento developer bij FRMWRK?

In jouw rol als Senior Magento developer maak jij onderdeel uit van ons development team van 9 personen, bestaande uit frontend, backend en fullstack developers, een (technisch) tester en een Scrum Master. Jij kent de backend van Magento en bent in staat om de nodige code te schrijven en werkzaamheden in te schatten. Het customizen van bestaande modules, bouwen van nieuwe en koppelen met andere systemen behoort ook tot jouw takenpakket. Javascripten scharen wij ook onder backend werkzaamheden. Daarnaast draai je jouw hand niet om voor wat shopconfiguratie, zodat alles in de webshop op rolletjes loopt. Als senior ben je tevens een vraagbaak en sparringspartner voor minder ervaren collega’s en een belangrijk aanspreekpunt voor de Scrum Master en Lead developer. Als je het niet vervelend vindt dan schakel je ook met andere personen binnen en buiten de organisatie (bijv. sales, online marketing, klanten, derde partijen). In ons ontwikkelteam zit overigens al behoorlijk wat ervaring, onder andere een lead developer met 10+ jaar Magento ervaring, dus je staat er niet alleen voor. Als je graag lead developer wilt zijn ben je technisch eindverantwoordelijk voor een of meerdere projecten of bestaande platforms.

Zowel in de project- als de roadmapfase (fase na livegang van en webshop) werken wij in sprints. Oftewel, op basis van korte ontwikkelrondes bouw je samen met je collega’s én in continue overleg met de klant aan een kwalitatief goed werkend eindproduct. Hierdoor kunnen wij gericht groei creëren bij onze klant.

Heb je daarnaast een enorme gezonde drive om dingen beter te doen? Perfect! Binnen jouw rol lever je namelijk niet alleen een kwalitatief goed werkend product, ook denk je continue mee met onze klant. Zie je iets voorbij komen bij een andere webshop of heb je gelezen over een toffe nieuwe feature én denk je: “Dit zou echt goed passen bij één van onze klanten”, dan aarzel je niet, dan stel jij dit direct voor!

Details

Post date
28 Sep 2021
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur