Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Full-stack product engineer

32-40 hours

A happy place for nerds

Lijkt het je tof om mee te bouwen aan één van de bekendste IoT-producten ter wereld? En heb je oog voor een optimale user experience? Bij ons Philips Hue-team hebben we een vacature voor een full-stack product engineer!

Aan het populaire Hue werken we al sinds het een prototype was. Het Hue-team bestaat uit negen ervaren engineers en is één van de grootste vaste ontwikkelteams binnen Q42. De vaste stek is ons nieuwe kantoor op de Binckhorst, met eens in de twee weken een werkdag bij Philips in Eindhoven. Op dit moment werken de meeste Q’ers deels vanuit huis vanwege de coronamaatregelen.

Het Hue-project is verdeeld in twee subteams. Eén team richt zich op de gebruikersaccounts: het aanmaken en beheren ervan, de UI waarmee mensen hun lampen (buitenshuis) kunnen bedienen, de manier waarop andere apps toegang krijgen, et cetera.

Denk aan: een simpele gebruikersinterface, meertaligheid, veel verschillende schermgroottes. En vooral: zorgen voor een happy flow. Dat is de grootste uitdaging.

Om deze uitdaging goed aan te pakken breiden we het team uit met een full-stack product engineer die samen met ons de user engagement naar een hoger niveau kan tillen. Een developer met genoeg front-end ervaring om het initiatief te nemen in het verbeteren van de user experience. En daarbij het team en de product owner goed kan uitleggen hoe die verbeteringen gerealiseerd kunnen worden.

Vind je het tof om je hierin vast te bijten? Neem contact met ons op!

Details

Post date
17 Jun 2021
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur