Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Senior HR Adviseur

32-40 hours

We are Triple

Wat ga je doen?
Bij Triple zijn we op zoek naar een Senior HR-adviseur om ons team te versterken. Je hebt een essentiële rol binnen het HR-domein en binnen onze dynamische sector. Je werkt nauw samen met diverse stakeholders, zoals leidinggevenden, medewerkers, externe partners en het managementteam. Triple ondergaat een snelle groei, zowel binnen Nederland als internationaal, wat uitdagingen met zich meebrengt op het gebied van integratie. Vanuit HR streven we naar een persoonlijke benadering in onze dienstverlening.

Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het oppakken van complexe vragen en zorg dragen voor passende oplossingen en advies. Wanneer er uitdagende vraagstukken of situaties worden voorgelegd, ben jij in staat om deze op een professionele en doeltreffende manier aan te pakken. Je analyseert de vraagstukken grondig, zoekt naar de juiste informatie en biedt vervolgens passende oplossingen en advies aan de betrokken partijen. Door jouw expertise en inzicht kun je de complexiteit van de vragen en problemen effectief aanpakken en bijdragen aan een goede afhandeling.

Tevens ben je samen met het team verantwoordelijk voor het begeleiden van langdurig verzuim. Dit omvat het onderhouden van contact met de bedrijfsarts, het opstellen van opbouwschema’s, het communiceren met zowel medewerkers als leidinggevenden, en het verzorgen van rapportages. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de verzekeringen om ervoor te zorgen dat alle zaken rondom verzuim goed geregeld zijn.

De overige werkzaamheden die verdeeld worden onder het team:

 • Contractverlengingen: Je houdt in de gaten wanneer contracten aflopen, adviseert over het al dan niet verlengen van contracten, voert gesprekken met teamleads en medewerkers bij niet-verlenging, en controleert of er aanpassingen in salaris nodig zijn in overeenstemming met de rangschikking in overleg met delivery en de teamlead.
 • Salarisadministratie: Je zorgt voor het verwerken van mutaties in ons systeem, voert salarisvergelijkingen uit, controleert gegevens en controleert salarisstroken. Daarnaast heb je regelmatig contact met onze accounts en ben je verantwoordelijk voor het aanvragen van uitkeringen bij het UWV en het verwerken daarvan in de salarisadministratie, zoals zwangerschapsverlof, geboorteverlof, aanvullend geboorteverlof en doorbetaald ouderschapsverlof. Je voegt overuren van medewerkers toe aan de verlofkaart en draait pro forma berekeningen.
 • Uitdiensttredingen: Je voert exitgesprekken, controleert of er bevestigingen van contractbeëindiging zijn ontvangen of verzonden, controleert of alle bedrijfseigendommen op de laatste werkdag zijn ingeleverd en begeleidt het vertrek van medewerkers binnen het betreffende team.
 • Medewerkerstevredenheid en betrokkenheid: Je initieert halfjaarlijkse onderzoeken en implementeert frequentere onderzoeken, bijvoorbeeld via pulse. Je analyseert de resultaten en geeft advies aan het management.
 • Integratie Alkmaar, Amsterdam & Gdańsk: Je speelt een actieve rol in de integratie van de van de vier verschillende bedrijven die fuseren.
 • Arbeidsvoorwaarden: Samen met het recruitment-team voer je frequent benchmarkonderzoek uit op regionaal en landelijk niveau, verzamelt informatie en adviseert over de huidige arbeidsvoorwaarden en mogelijke verbeteringen.

Wat neem je mee?
Als HR-adviseur is het belangrijk dat je nauwkeurig en gestructureerd kunt werken. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Daarnaast ben je proactief en kun je zelfstandig taken oppakken. Je hebt een sterke affiniteit met HR-processen en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

We zijn op zoek naar een collega met relevante ervaring in een HR functie die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. In gesprekken over de voorwaarden voor onze collega’s ben je in staat om je eigen belang opzij te zetten en te denken vanuit het grotere belang van zowel de organisatie als de medewerkers. Je hebt het vermogen om een luisterend oor te bieden en bent benaderbaar voor mensen met verschillende persoonlijkheden en achtergronden. Je kunt je inleven in de behoeften en wensen van anderen en hebt de vaardigheid om hiermee rekening te houden bij het nemen van beslissingen. Door deze eigenschappen draag je bij aan een positieve en constructieve werkomgeving, waarin de belangen van zowel de organisatie als de medewerkers worden gewaardeerd.

Vereisten

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding in HRM of een vergelijkbare richting;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als HR-adviseur, bij voorkeur in een vergelijkbare omgeving;
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met verzuimbegeleiding, salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden en medewerkerstevredenheidsonderzoek;
 • Goede kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en salarisadministratie;
 • Ervaring met o.a. het begeleiden van verzuimdossiers, het (al dan niet gewenst) adviseren van medewerkers, teamleads en directie & het zelfstandig draaien van HR gerelateerde projecten;
 • Uiteraard ben je sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Bij voorkeur fulltime beschikbaar (32 of 36 uur bespreekbaar).

Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.

Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.

Waarom wij bij Triple werken?

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.

Details

Post date
02 Oct 2023
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur