Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Medior UI/UX Designer

32-40 hours

We are Triple

Tech Stack

Figma, Sketch

Wat ga je doen?

Als UI/UX Designer bij Triple breng jij skills op het gebied van UI/UX, grafisch en conceptontwikkeling. Als medior designer ben jij in staat om, alleen of samen met het een team van designers, een klantbriefing te kunnen vertalen in een overtuigend visueel concept of product. Jij weet als geen ander dat jouw beslissingen het leven van de eindgebruiker mooier en makkelijker gaan maken.

Als medior designer werk je aan bestaande klanten en word je onboard in een designproces wat al loopt. Je werkt aan verschillende projecten die vaak een aantal maanden duren. Je denkt net een stap verder en weet daardoor te inspireren en te helpen met het nemen van de juiste conceptuele en strategische beslissingen.

Je komt terecht in het Designteam dat bestaat uit 10 digital designers die samen een leuke mix vormen van junior, medior en senior designers. Wekelijks is er een gezamenlijke standup, maar werk je ook samen in een multidisciplinaire teams.

Wie zoeken wij?

Jij hebt een visie en mening over het digitale landschap en zet jouw ideeën graag om in concepten. Je werkt zelfstandig en durft klanten de juiste vragen te stellen om tot het beste design te komen. Ook ben je in staat om mee te denken op strategisch vlak.

In een team van designers ben jij in staat om andere te coachen en beter te maken. Je bent goed in het geven van feedback, maar ontvangt deze ook graag en gaat proactief op zoek naar het aanscherpen van je werk.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.

Vereisten

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van design;
  • Tenminste 3+ jaar werkervaring;
  • Aantoonbare (werk-) ervaring met zowel web- als mobile design.
  • Sterke communicatieve vaardigheden (zowel visueel als verbaal);
  • Een sterk portfolio

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Details

Post date
16 Jan 2023
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur