Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Front-end developer

32-40 hours
Wat jij gaat doen als front-end developer: werken aan vette maatwerk applicaties! De ene keer ga je all out op de UX met React, maar je werkt ook dagelijks met ES6 en HTML / Sass.

Op dit moment zoeken we een front-end developer die minimaal 3 jaar werkervaring heeft, in deze jaren heb je vooral gewerkt met JavaScript en React. Je bent bekend met Angular en/of Vue.js.

Wat ga jij doen?

Samen met jouw collega developers ga jij creatieve ontwerpen realiseren en werk jij mee aan maatwerk applicaties voor verschillende toffe klanten. Samen met jouw multidisciplinaire team bepaal je per klant de aanpak. De ene keer ga je all out op de user experience met behulp van React om een super snelle clientside applicatie te bouwen en de andere keer bouw je door op een solide codebase.

Je bent niet bang om nieuwe technologieën te proberen. Als je vastloopt of even wil sparren, dan vraag je een teamgenoot om hulp. Je werkt nauw samen met andere developers in je team, wanneer nodig kan je ook je back-end collega’s ondersteunen met het maken van simpele aanpassingen in PHP.

Wat ga jij leren?

Bij Freshheads ga je veel leren en nog belangrijker, blijf je leren. Of je nu junior, medior of senior bent. Je blijft jezelf verder ontwikkelen in HTML, Sass, React en ES6. Je wordt (als je dat al niet bent) een held met Webpack, Jenkins, Git en uiteraard de terminal.

Freshheads biedt:

  • Alles wat je mag verwachten, zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, budget voor de hardware die je nodig hebt, collectieve pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering.
  • Een teambudget van €200,- per persoon per jaar, onder andere te besteden aan teamuitjes en het inrichten van de teamruimte.
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van minimaal €500,- per jaar dat je kunt uitgeven aan opleidingen, conferenties, events, etc. Er is één voorwaarde: het moet op.
  • Wil je experimenteren met nieuwe technieken? Een (studie)boek lezen? Een event bezoeken? Zeker doen! Je krijgt volop tijd, ruimte en middelen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Valencia, de Ardennen of Lissabon. Bij Freshheads verleg je niet alleen digitale grenzen, maar ook landsgrenzen. Om het jaar gaan we samen op pad.
  • Onvergetelijke vrijdagmiddagborrels, met eens in de maand een legendarische XL-variant. En ja, de jaarlijkse kerstborrel is gewoon episch. Voor wat we er ons nog van herinneren…
  • De mogelijkheid om samen met je collega’s te bootcampen, voetballen en curlen.
  • De snelste weg naar de beste bamischijven van Tilburg.
  • Een kantoor waar je wel zou willen wonen (op loopafstand van het station).
  • De vrijheid en verantwoordelijkheid waar je altijd al naar snakte.

Je werkomgeving

Een pand waar je wel zou willen wonen, met hoge plafonds, lekkere koffie en een goed gevulde koelkast. Ons kantoor aan het Tilburgse Wilhelminapark is goed te bereiken met de auto en ligt op loopafstand van het centraal station. Elke dag om 12.00 uur lunchen we met elkaar (en met verse streekproducten), waarna we wandelen, voetballen of Xboxen.

Samenwerken

Een goed idee is kansloos zonder hecht team. Daarom staat onze organisatie in het teken van samenwerken. We hebben acht multidisciplinaire teams, die elk bestaan uit drie tot vijf Heads: van design tot development. Klanten maken ook onderdeel uit van de teams. Samen ontdekken jullie kansen en voegen jullie waarde toe.

Nieuwsgierigheid is onze middle name

Wij willen alles van organisaties en hun klanten weten, zodat we de best mogelijke digitale oplossingen kunnen maken. Die nieuwsgierigheid stopt niet bij klanten. De Heads ontdekken continu hun eigen kansen, leermomenten en ambities. Freshheads biedt volop ruimte voor die persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de vrijheid én de tijd om te experimenteren met nieuwe technieken. En je beschikt over een persoonlijk ontwikkelbudget van minimaal vijfhonderd euro. Uitgeven = verplicht 😉

Onze cultuur

We zijn gemotiveerd en werken kei- en keihard. Daarbij zijn we totaal niet bang om fouten te maken. Integendeel: falen is een vast onderdeel van onze aanpak. Elke dag werken we met de tofste klanten aan de vetste digitale producten en diensten. We shinen op ons werk, maar net zo goed op de curlingbaan, het voetbalveld of in de kroeg. Samen vieren we onze successen met bier, worstenbroodjes en bamischijven.

Details

Post date
25 Mar 2021
Salary range
2500 - 4000
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur