Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Account Manager

32-40 hours
Bij Uselab ontwikkelen we grensverleggende digitale producten en diensten voor onze klanten. Wij noemen onszelf een Digital Product Agency omdat we meer doen dan ontwerpen en programmeren. Met onze aanpak geven we klanten grip op alles wat nodig is om met hun app, site of digitaal platform resultaten te boeken.

Je rol: relaties en de business

We zoeken een accountmanager die onze klanten helpt succesvol te zijn. Dit doe je door vragen en problemen van onze klanten, samen met jouw team, om te zetten in oplossingen die scoren. Onze oplossingen zijn maatwerk, dus alles is mogelijk.

Je bent daarnaast als geboren netwerker continu proactief bezig met het spotten van nieuwe kansen bij klanten. Kansen waarmee jij Uselab én onze klanten verder brengt. Je inlevingsvermogen en een gezonde dosis lef dragen eraan bij dat je bij de juiste mensen aan tafel komt en je netwerk steeds verder uitbreidt.

Door jouw kennis en visie op het gebied van digitale platformen, websites, apps en online applicaties ben je een prima gesprekspartner op business niveau. Als het té inhoudelijk wordt, schakel je een expert uit je team in. Jij brengt alles bij elkaar. En ondanks dat de inhoud leuk is, vind je een nieuw project scoren misschien nog wel het leukste; zonder jou geen business.

Je houdt overzicht en toezicht over de lopende projecten en voert gesprekken op accountniveau met de klant. Het uitvoeren van de projecten is niet jouw taak, daarvoor hebben we projectmanagers.

Je plek: tussen klant en team

Als accountmanager trek je zelfstandig op. Je ben heel veel in gesprek met klanten waardoor je precies weet wat er speelt en waar een klant behoefte aan heeft. Je praat daarnaast makkelijk met je technische en creatieve collega’s en weet wat zij te bieden hebben. Zo breng je vraag en oplossing bij elkaar.

Je kwaliteiten: scherp en verbindend

 • Je denkt en werkt op hbo/wo-niveau.
 • Hebt een passie voor digitale platformen als websites, apps en online applicaties.
 • Je bent ondernemend en je krijgt het voor elkaar, hoe dan ook.
 • Je bent overtuigend, presenteert en onderhandelt makkelijk.
 • Je stelt altijd de juiste vragen.
 • Je hebt een aanstekelijke persoonlijkheid en komt senior over.
 • Je houdt wel van een wedstrijdje – en wil als het even kan winnen.
 • Je bent geen solist, maar een teamspeler die begrijpt dat je samen altijd beter bent.
 • Je bent goed in Nederlands en Engels – zonder buzzwords.

Wij bieden: plezier en ontwikkeling  

 • Een plek waar je jezelf kan zijn en kan ontwikkelen zoals jij dat wilt.
 • De kans om te blijven leren en opleidingen te doen die jou én ons verder helpen.
 • Een marktconform salaris volgens Dutch Digital Agencies met prima voorwaarden, zoals een bonus, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om vier dagen in de week te werken, waarbij je zelf bepaalt waar je werkt.
 • Natuurlijk een laptop en telefoon.

Je nieuwe club: relaxed en gedreven

Bij Uselab werk je met mensen met een enorme drive. Samen doen we projecten waarvoor we graag ons bed uitkomen. Verwacht geen monocultuur met designsneakers en indoor mutsen: mensen die bij Uselab werken zijn zichzelf, maar dan écht. We hebben een hekel een geblaat en gebakken lucht. We maken dingen die écht goed zijn.

Samenwerken doen we op basis van respect en vertrouwen. Dat scheelt een hoop gepraat en procedures.

Is dit jouw baan?

Overtuig Marjolein Gieling met je motivatie, CV en portfolio. Met al je vragen kun je ook bij haar terecht. Mail je sollicitatie naar werk@uselab.com. We beslissen en plannen rap, geen ellenlange trajecten bij ons.

 

Details

Post date
28 Mar 2022
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur