Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

.NET DEVELOPER | MEDIOR & SENIOR

128-160 hours
Als .NET DEVELOPER werk je in één van de development teams, bestaande uit designers en developers. Samen bouwen jullie applicaties, waarbij er altijd gestreefd wordt naar de optimale balans tussen techniek en usability. Het zwaartepunt ligt op het bouwen van webapplicaties, maar ook Xamarin, middleware (wij zijn tenslotte Koppelkoning(tm)) en uitdagende SQL vraagstukken komen aan bod. Tijdens de projecten wordt er intensief samengewerkt en leveren jullie in korte iteraties op via een geautomatiseerde CI/CD omgeving op via de Gitflow Workflow.

Iedereen binnen het team is actief bezig met het ontwikkelen van zijn of haar expertise. Deze wordt gezamenlijk bepaald op basis van skills, ambitie en interesses. We houden de trends op de markt in de gaten en onderzoeken actief hoe nieuwe technologische ontwikkelingen kunnen bijdragen aan onze tooling en ontwikkelstraat.

Ons werk bestaat uit een combinatie van kortlopende projecten met één of twee collega’s (maximaal 3 maanden) tot Continuous Development projecten voor onze grotere, vaste klanten. Dit maakt de functie van .NET developer bij W3S Digital divers, leerzaam en uitdagend.

Details

Post date
05 Nov 2021
Salary range
3000 - 4000
Employment
Baan
Number of hours
128-160 uur