Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Development afstudeerstage

Een afstudeerstage met impact
Als bureau willen wij ons gaan richten op het ontwikkelen van headless webshops gebaseerd op Shopware (PWA). Als onderdeel hiervan wil FRMWRK een eigen componenten bibliotheek gaan ontwikkelen. Deze componenten kunnen worden (her)gebruikt in de diverse webshops die wij voor klanten bouwen. Omdat we de componenten slechts eenmaal hoeven te ontwikkelen i.p.v. steeds weer opnieuw, kunnen we de bespaarde tijd gebruiken om de kwaliteit en functionaliteit van de componenten steeds te verbeteren. Efficiënt en innovatief!

Jouw missie tijdens je afstudeerstage bij FRMWRK
Het doel van deze afstudeerstage is om te onderzoeken hoe zo’n componenten bibliotheek het beste opgezet kan worden. Daarin zouden dan de volgende vragen beantwoord kunnen worden:

  • Welke tools kunnen we hiervoor het beste gebruiken? Lerna, Bit, Nx, Rush of weet jij nog andere tools?
  • Hoe maken we de componenten flexibel inzetbaar?
  • Hoe gaan we de componenten releasen?
  • Hoe gaan we de componenten testen?
  • Hoe gaan we de componenten documenteren?
  • Hoe gaan we de afhankelijkheden tussen (versies van) componenten beheren?

In overleg wordt afgesproken voor hoeveel uur per week jij met je afstudeerstage bezig zal zijn. Kevin, onze Frontend developer, heeft al het e.e.a. uitgewerkt over ons idee van een componenten bibliotheek. Kevin zal jouw stagebegeleider zijn tijdens jouw afstuderen. Jij krijgt in je afstudeerstage volledig de ruimte om zelf te onderzoeken hoe we de componenten bibliotheek het beste gaan vorm geven, maar het is fijn dat je met jouw begeleider hierover kan sparren, omdat hij zich ook al in dit onderwerp heeft verdiept. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om tijdens jouw afstudeerstage gecoacht te worden door onze Talent ontwikkelaar Suzanne. Zij zal er samen met Kevin en jou voor zorgen dat jij je continue blijft ontwikkelen en jouw afstudeerstage tot een succes brengt! En wie weet kom jij daarna wel bij ons werken als developer :).

Details

Post date
18 Jul 2022
Salary range
-
Employment
Baan