Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage of afstudeerplek

24-40 hours

Wij ontwerpen en optimaliseren jouw digitale klantreis

Op zoek naar een stageplaats of afstudeerplek? Ben je geïnteresseerd in Bikkelhart? Heb je het idee dat je een klik hebt met ons bedrijf, mail ons dan met je motivatie, cv en portfolio.

Wie zijn wij?

Wij combineren creativiteit met slimme data en we werken iedere dag keihard aan jouw online succes. We zijn altijd druk en verschillen veel van elkaar, maar we zijn toch een hecht team. Dat komt vooral door de kernwaarden die we samen delen.

Onze cultuur

We handelen vanuit ons hart, houden ons hoofd erbij en hebben een flinke dosis ambitie. Als team werken we aan de doelen en de online successen van onze klanten. Maar ook de onze persoonlijke doelen en ambities verliezen we niet uit het oog. We leren van workshops en events, maar vooral ook van elkaar. We geloven dat een lerende organisatie bijdraagt aan het geluk van ons allemaal. Dat iedereen goed in zijn vel zit, dat vinden we belangrijk.

 

 

Wat wil je leren

Als stagiair ga je onderzoekend te werk. Je wilt immers veel zien en meemaken om weloverwogen een keuze te maken in de kant die je op wilt gaan na je opleiding. Doordat we met verschillende disciplines werken, kun je overal wat van oppikken.

Groeien en verkennen

Onze Bikkels zullen je meenemen in alles als het gaat om een meeloopstage.  Gaat het om een afstudeerstage dan moeten we samen kijken naar de mogelijkheden; waar ligt jouw interesse en wat is een nuttige insteek voor Bikkelhart.

Klinkt dit goed?

Je kunt onze bikkel Evelien Boas bellen (020-7718235) of mailen evelien@bikkelhart.com. Ze beantwoordt al je vragen en vertelt je graag meer.

Wie weet tot snel!

Details

Post date
12 Apr 2023
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
24-40 uur