Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Fullstack .NET developer

32 - 40 hours

For more than 10 years we have been helping the best companies with software challenges, integrations and e-commerce solutions.

Vanwege groei van onze organisatie zijn we op zoek een allround .NET developer met minimaal 2 jaar werkervaring. Bij voorkeur heb je al eens gewerkt met .NET core.

Ben jij die developer met passie voor het vak en wil je graag nieuwe technieken ontdekken én toepassen? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Als developer bij Thesio werk je, inhouse, samen met jouw scrumteam, aan toffe projecten voor onze klanten. De meeste van onze projecten hebben een hoog innovatief karakter en onze klanten zijn vaak start-ups.

Je denkt en bouwt mee aan bestaande en nieuwe webapplicaties. Je ontwikkelt de backend voor digitale platformen, portals en dashboards. Daarnaast ben je bezig met het ontwikkelen van API’s en het koppelen met externe systemen.

We zijn op zoek naar een kandidaat die al enige ervaring heeft en ons developmentteam nog meer slagkracht kan geven. Je werkt in een team van gelijkgestemden; developers waarmee je dagelijks spart over de juiste oplossingen en technologieën. Zelfredzaamheid, leergierigheid, kennisdeling en jezelf op technisch vlak ontwikkelen staan bij jou dus zeer hoog op de lijst.

Wat breng je ons?  

  • Je hebt minimaal een jaar of 2 (meer mag ook) ervaring met het .NET framework en aanvullende technieken als C# of .NET Core.
  • Je hebt ervaring met MS SQL server.
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van REST en WebAPI’s.
  • Kennis van of ervaring met Blazor is een pre.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Azure (DevOps).
  • Je spreekt goed Nederlands en bij voorkeur ook Engels.

Waarom bij Thesio?

Thesio bestaat uit een hecht team van developers, designers en projectmanagers. En allemaal hebben we iets gemeen: we houden van software ontwikkelen.

Details

Post date
25 Aug 2022
Salary range
3500 - 6000
Employment
Baan
Number of hours
32 - 40 uur