Ervaren backend developer

Als backend developer bij Level Level vervul je een enorm waardevolle rol voor zowel onze opdrachtgevers als voor het multidisciplinaire team waarin je opereert. Je werkt met andere specialisten aan hoogwaardige maatwerk oplossingen voor opdrachtgevers zoals Cordaid, Business Insider Nederland én Duitsland, Online Plastics Group en verschillende gemeentes in het land. Aan de slag gaan bij Level Level houdt in dat je onderdeel wordt van een ambitieus team dat alleen voor het allerbeste gaat.

 

Wat wij van je vragen..

We zijn niet op zoek naar die alleskunner die jaren ervaring heeft met allerlei fancy talen, frameworks en methodieken. Wel zijn wij op zoek naar een specialist die zich graag vastbijt in een probleem of uitdaging en die met innovatieve oplossingen komt. Iemand die heel zelfstandig kan werken maar niet zonder een team om zich heen kan.

– Je hebt minstens 4 jaar werkervaring als PHP web developer en je kunt goed uit de voeten met Javascript. Daarnaast ben je bekend met performance, security en privacy. 

– Je code is verifieerbaar correct (door gebruik te maken van static analysis en tests) en vanzelfsprekend gedocumenteerd.

– Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau 

– Je kan goed communiceren en opereert graag in teamverband

 

Level Level is een ambitieus Rotterdams bureau met een hele open cultuur. We gaan voor het allerbeste, we werken hard maar vinden het ook belangrijk om af en toe even stoom af te blazen met een borreltje, een uitje of een spelletje. 

 

Wat wij je bieden..

– Een fijne werkomgeving en een professioneel en gedreven team. 

– Alle ruimte om jezelf en jouw specialisme te blijven ontwikkelen.

– Uitdagende en afwisselende projecten voor aansprekende opdrachtgevers.

– Goede mix van jonge en ervaren collega’s in diverse disciplines.

– Een zit-sta-bureau voor een optimale werkhouding.

– Leuke borrels en bedrijfsuitjes.

– Enorm lekkere koffie van Schot Koffie.

– Sporten op kosten van de zaak bij Yogaground.

– Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden (Pensioen, laptop, opleiding- en reiskostenvergoeding, e.d.).

– Salaris indicatie: €2.700 – €4.250 afhankelijk van ervaring

Covid-19 update: In principe werkt het team vanuit ons coole kantoor in Rotterdam, maar gezien de huidige omstandigheden werkt een groot deel van het team vanuit huis. Alhoewel we langzaamaan terugkeren naar een normale situatie hebben we als bureau gemerkt dat thuis werken voor veel mensen best fijn is en dat we daar als bureau prima mee om kunnen gaan. De vacature is geen remote positie maar we zijn flexibel en deels vanuit huis werken behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Details

Post date
24 Nov 2020
Employment
Baan