Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

UX Designer

30-40 hours

Betawerk is a strategic digital agency specialized in digital solutions for government, healthcare and science.n

UX Designer
Als UX Designer ontwerp je intuïtieve websites en apps die naadloos aansluiten op de behoeften van de eindgebruiker. Dit zonder het doel van de klant uit het oog te verliezen. Jij weet de ambitie van de klant te vertalen naar een kwalitatief hoogwaardige online dienst! 

Jij neemt ‘user centered design’ als uitgangspunt voor ieder project. Je werkt aan het hele traject: van concepting tot detailontwerp. Doelen en uitgangspunten weet jij te vertalen naar customer journeys, interactie ontwerpen en prototypes. Ontwerpkeuzes weet jij goed te onderbouwen. Je overziet de gevolgen van jouw ontwerpen op het gebied van techniek, content en organisatie. De huisstijl van de klant vertaal je naar een eigentijds en intuïtief interactiedesign. 

Wij bieden je een afwisselende job waarbij je werkt voor grote regionale, landelijke, en soms internationale organisaties. Binnen een project werken we gestructureerd, maar is er voldoende ruimte voor creativiteit. Je wordt begeleid door onze senior visual designer en we helpen je als professional verder te laten groeien. 

*P.s. naast deze vacature hebben wij ook vacatures uitstaan voor digitaal consultant en projectleider. Een combinatie van functies is mogelijk. Op deze manier zetten we jou in je kracht en gaan we samen voor het beste eindresultaat. 

Betawerk: strategisch internetbureau
We zijn een van de snelst groeiende internetbureaus van Limburg en zijn gevestigd in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Op basis van een doordachte strategie voor complexe vraagstukken ontwikkelen we slimme, effectieve (en soms ook prijswinnende) online oplossingen. Binnen ons team van 20 medewerkers (and counting) vind je alle online competenties terug. We werken 100% open source en zijn door onze uitgekiende werkwijze een geoliede machine. Onze klanten zijn overheden, zorginstellingen en grote commerciële organisaties.

“Help jij mee de volgende prijs in de wacht te slepen?”

Dit zijn je functie-eisen
Je hebt meerdere jaren relevante ervaring in het maken van UX designs voor sites en apps. Je bent analytisch en weet methodisch tot een goed onderbouwd ontwerp te komen. Je weet alles van (mobiele) webapplicaties, responsive design en design systems. Je kunt je ideeën snel uitwerken in een wireframe of prototype. Maar in de uitwerking naar het definitieve design zorgt je dat ieder detail klopt. Daarnaast ben je creatief, heb je oog voor kwaliteit, resultaatgericht en communicatief sterk. Ervaring in digitale toegankelijkheid en Drupal is een pré, en anders leiden we je hierin op. 

Dit bieden we jou

  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitdagende projecten voor grote (middel)organisaties
  • 10% tijd voor eigen professionele ontwikkeling
  • Hardware naar keuze
  • Leuke collega’s die je graag helpen te integreren bij Betawerk

Geïnteresseerd?
Is deze job jou op het lijf geschreven? Of heb je nog vragen? Neem contact op met Tim de Beijer via +31 45 574 11  81 of tim@betawerk.nl. De sollicitatietermijn loopt tot 28 januari 2022. 

Solliciteren in tijden van Corona
Betawerk werkt grotendeels vanuit huis. Ook met jou zal het eerste contact telefonisch en via Google Meet verlopen. Over het vervolg stemmen we samen af. Er zijn al collega’s begonnen in coronatijd, geen zorgen! 

Betawerk, campus

Details

Post date
04 Jan 2022
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
30-40 uur