Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

systeembeheerder

20-40 hours
Aangezien je deze vacature voor systeembeheerder hebt aangeklikt, verwacht je waarschijnlijk al wel dat we iemand zoeken die zich graag bezighoudt met de inrichting en het onderhoud van platformen met echte hardware in een datacenter. Maar dat je dit mag doen in een gemotiveerd, zelfsturend team, dat je een belangrijke adviesrol richting klanten en collega’s gaat vervullen en dat je werkt met zowel Windows- als Linux-systemen op VMware, dat vertellen we je er nog graag bij. Daarbij vinden we het belangrijk zoveel mogelijk te automatiseren met behulp van Ansible. Je draagt daarbij de verantwoording voor onze eigen interne infrastructuur, de backups, de monitoring en uiteraard draag je samen met je team bij aan de dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt daarbij alle ruimte om je eigen ideeën en oplossingen aan te dragen en toe te passen om zo de hele afdeling en dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Waar kom je terecht?

Je komt in een hecht en zelfsturend team terecht dat zelf 100% verantwoordelijk is voor hosting, automatisering en het functioneren van de afdeling binnen theFactor.e. Wij zijn op zoek naar iemand die deze vrijheid goed aankan en graag zelfstandig werkt. Er is een belangrijke adviesrol voor je weggelegd, waarin je onze klanten en interne teams adviseert, om zo de beste oplossing neer te zetten. Daarnaast ga je mee ontwikkelen aan software die wij zelf schrijven om systemen en andere software aan elkaar te koppelen.

Wat vragen we van jou?

Wij vinden dit ook een lastige vraag. Maar, wat bij ons voorop staat, is dat de persoonlijke klik erg belangrijk is. Je werkt graag samen met je collega’s en onze klanten. Daarnaast voel je je verantwoordelijk voor je eigen werk en ben je goed in staat zelfstandig te werken. Je hebt een streepje voor met:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Meerdere jaren relevante werkervaring binnen de IT-sector
  • Ervaring met Hosting (het liefst met high available, fault tolerant en schaalbare platformen)
  • Ervaring met kantoorautomatisering (werkplek onderhoud, gebruikersondersteuning)
  • Kennis van VMware, Netwerken (Firewalling, Switching), Windows Server en/of Linux (RedHat based), Ansible of andere provisioning tools, Bash, Powershell. Affiniteit met server- en storage hardware binnen de IT infrastructuren is gewenst.
  • Bereidheid tot het draaien van consignatiediensten.

En nu?

Als jij jezelf herkent in dit profiel en gelooft dat je goed bij ons zou passen, dan zien we graag jouw reactie tegemoet!

Naast een goed marktconform salaris bieden we je een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket (laptop, vakantie, pensioen, WGA-regeling, opleidingsbudget, thuiswerkondersteuning). Maar vooral, we bieden je een organisatie waarin jij je kan ontplooien, waarin je de ruimte krijgt om juist die dingen te doen waarin je je verder wil ontwikkelen en waarin je naast interessante werkzaamheden ook een club leuke collega’s rijker bent!

Details

Post date
25 Mar 2021
Employment
Baan
Number of hours
20-40 uur