Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

UX/CRO specialist

32 tot 40 uur per week hours
Bij FRMWRK snappen we dat het in deze tijd best spannend is om een overstap te maken, daarom willen wij jou zekerheid bieden. Als wij na twee maanden nog steeds blij worden van jou én zien dat jij blij wordt van jouw werkplekkie bij ons, geven wij jou het vertrouwen van een vast contract. Zo krijg je bij ons gelijk zekerheid.
Verder benieuwd naar de inhoud van de job? Lees dan snel verder…

Ben jij een kei in het optimaliseren van websites van klanten op gebied van gebruikerservaring? Weet jij met de juiste ideeën en inzichten conversie optimalisaties te testen en middels UX design de journey van bezoekers op de websites zo optimaal mogelijk te laten zijn? Als UX/CRO specialist heb je een dynamische rol binnen ons Klantontwikkelteam. Lees snel verder wat deze dynamische rol precies inhoud!

Jouw missie als UX/CRO specialist

Als UX/CRO specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en bewaren van een duidelijke visie en kader omtrent conversie-optimalisatie, User Experience en AB-testen voor onze klanten. Door het analyseren van data en door met een UX bril te kijken naar de webshops van onze klanten bespeur jij kansen om de gebruiksvriendelijkheid en/of conversies te verbeteren. Op basis van deze inzichten stel je een hypothese op welke je overlegt met de klant en uitwerkt in een (A-B) test. Deze test monitor je waarbij je ook de klant regelmatig op de hoogte houdt. Wanneer de test valide is laat je deze bouwen door development.

Jouw team

Dat je als UX/CRO specialist een centrale rol vervult in het Klantontwikkelteam is wellicht al duidelijk. Het team is dynamisch ingericht en heeft verschillende online marketeers zitten met ieder hun eigen specialisatie. Je gaat intensief samenwerken met onze andere UX specialist, als ook met onze CRO specialist en de andere online marketeers uit het team. We zijn zeker professioneel maar houden de werkdag leuk met tussendoor een lolletje.

Dit ben jij

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring bij een online bureau;
 • Je bent specialist op het gebied van UX design, AB testing en CRO (minimaal 3 jaar ervaring);
 • Je hebt kennis van Frontend development (CSS, Javascript en HTML);
 • Je hebt affiniteit met data driven ontwerpen;
 • Je hebt bij voorkeur e-commerce kennis en een marketing achtergrond
 • Je hebt ervaring met de tools: Hotjar, Google Analytics, Google Optimize, Adobe XD, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Surveymonkey;
 • Je bent proactief, je weet van aanpakken een toont initiatief, ook in het leren van nieuwe werkzaamheden;
 • Je komt met data-gedreven oplossingen, maar houdt hierbij altijd rekening met de ambitie van de klant;
 • Je bent besluitvaardig en zelfstandig;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Je kan je 32-40 uur inzetten voor FRMWRK en het Klantontwikkelteam.

Wat wij je aanbieden

 • Een hecht en informeel team met ambitieuze collega’s;
 • Reiskostenvergoeding en een inflatiecorrectie;
 • Je hebt de mogelijkheid om tot drie dagen per week vanuit huis te werken;
 • 25 vakantiedagen per jaar en daarbovenop nog de nationale feestdagen, hierdoor heb je genoeg tijd om goed tot rust te komen;
 • Veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkelbehoeftes, hiervoor krijg je maandelijks uren beschikbaar om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget om jouw doorgroeimogelijkheden te realiseren;
 • Pensioenopbouw, om jouw toekomst te verzekeren ;-);
 • Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden;
 • Wij werken met groeibergen, om jou een goed salaris te bieden gebaseerd op jouw plekje op de groeiberg door de kennis en ervaring die je meebrengt.

Uitdagende werkdag? Ongetwijfeld!

08.50 uur: Het is weer een nieuwe dag. Je start je laptop op en neemt deel aan de stand-up van het Klantontwikkelteam. Samen bespreken jullie wat iedereen gister heeft opgepakt en wat iedereen vandaag gaat oppakken qua werkzaamheden en of er nog dingen zijn waar jullie tegenaan lopen. Zo weet je precies waar iedereen mee bezig is!

09.15 uur: Na de stand-up ga je voor een van onze klanten aan de slag om een webshop pagina binnen de user journey te verbeteren. Je duikt daarbij in Google Analytics en Hotjar om te bekijken hoe de gebruikers zich gedragen en bewegen op de verschillende apparaten en neemt dit mee om te bepalen waar de UX op de pagina verder geoptimaliseerd kan worden.

10.00 uur: Je gaat in kaart brengen waar de pagina punt voor punt verbeterd kan worden en waar in jouw optiek de UX kansen liggen om aan te pakken.

11.00 uur: Op basis van de eerder opgedane inzichten ga je aan de slag met een voorstel om de diverse verbeteringen te verwerken in een design de ideeën daarmee tastbaar te maken voor de klant en developers. In een later stadium overleg je met Stefan (Frontend developer) op eventuele onmogelijkheden en leg je dit uiteindelijk voor aan de klant ter akkoord voor het A/B testen van de ideeën.

12.00 uur: De ochtend is voorbij gevlogen en het is inmiddels tijd voor je welverdiende lunch. Aan het einde van de lunch besluit je om even een frisse neus te halen voordat je weer aan de slag gaat.

12.30 uur: Je hebt inmiddels akkoord van de klant en gaat verder met het uitwerken van het verbetervoorstel.

15.30 uur: Nadat het verbetervoorstel klaar is verwerk je dit in een pdf document welke dient om de klant mee te nemen in hoe je op basis van je analyse bent gekomen tot het verbetervoorstel, bijbehorende hypothese en verwachtingen van wat de test zal opleveren.

16.45 uur: Je stelt een e-mail op met een korte toelichting over het voorstel en verstuurd dit aan de klant waarbij je tevens vraagt om akkoord. In een later stadium ga je namelijk verder aan de slag met het bouwen van de A/B test, het monitoren en het uitbrengen van een advies aan de klant op basis van de testresultaten.

17.00 uur: De tijd is omgevlogen en je werkdag zit er weer op. Je hebt vandaag afgerond wat je wilde afronden en kan daarom terugkijken op een geslaagde werkdag! Met een voldaan gevoel kan je van jouw vrije avond genieten.

Enthousiast?

Ben jij tussen de 32 en 40 uur beschikbaar en word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Dan ben jij de FRMWRK’er die wij zoeken. Solliciteer nu via onze site en wie weet zien we elkaar binnenkort!

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Suzanne of Thomas (talent@frmwrk.nl). Zij kunnen je alle ins en outs vertellen over de vacature en FRMWRK zelf.

Details

Post date
08 Jul 2021
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
32 tot 40 uur per week