Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

PHP Software Developer (Medior/Senior)

32-40 hours

Voor onze vestiging in Vlissingen of Brussel zijn wij op zoek naar een ambitieuze medior en een senior software developer voor onze PHP projecten.

Technische werkomgeving Ibuildings

Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework of Laravel voor de robuuste backend. En frameworks zoals React, Vue en React Native voor front-ends, PWA’s en mobile apps. Voor contentmanagement omgevingen gebruiken we Drupal 8 (en 9) en JAMStack oplossingen.

Wij passen moderne software development practices toe zoals SOLID-principles, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture.

Over jou

 • Je bent een Software Engineer die zich graag doorontwikkeld.
 • Je bent bekend met methodieken als TDD, BDD en DDD, om deze waar nodig in te kunnen zetten.
 • Je bent bekend met Continuous Delivery en Continuous Deployment.
 • Je zoekt leuke collega’s om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf!

Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, TCE en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

Wat bieden we?

 • Direct een vast contract.
 • Interne trainingen en workshops, gegeven door onze eigen researchers.
 • Elk jaar samen met je collega’s naar meerdere (PHP-)conferenties zoals bijvoorbeeld onze conferentie Dutch PHP Conference, PHPBenelux of DDD Europe.
 • Een werkplek naar jou wens ingericht: een laptop (Mac, Linux of Windows), toetsenbord en muis naar keuze, noise cancelling headphones en een zit/sta bureau.
 • Een omgeving waar open source belangrijk is; contributions worden gestimuleerd en zelf dragen we ook bij met de nodige libraries.
 • Goede secundaire voorwaarden zoals 100% betaald pensioen.
 • Uiteraard de nodige vakantiedagen en een prima salaris (afhankelijk van ervaring).

Wat verwachten wij van jou?

Allereerst een collega die leergierig en enthousiast is, maar die ook:

 • Minimaal 2 jaar ervaring heeft in PHP en zijn technische skills wil verbreden en/of verdiepen, maar vooral een betere software engineer wil worden.
 • De Nederlandse en Engelse taal machtig is.
 • Op HBO(+)/Bachelor niveau werkt en denkt.

En dat je net als wij, met passie voor technologie, graag van elk project een succes maakt voor de klant!

Geïnteresseerd?

Benieuwd naar wat Ibuildings jou te bieden heeft? Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een e-mail naar jobs@ibuildings.nl!

Werken bij Ibuildings tijdens de COVID-19 pandemie

Iedereen bij Ibuildings werkt vanuit huis in deze fase van de COVID-19 pandemie. Daarbij faciliteren wij de tools en benodigdheden om volledig remote te kunnen werken. Ook hanteren wij een goede thuiswerkvergoeding voor de belangrijkste onkosten.

Het sollicitatie- en onboardingproces ziet er tijdens deze periode ook iets anders uit dan gebruikelijk. Dit houdt in dat wij de sollicitatiegesprekken online voeren. Ook hebben we inmiddels al aardig wat ervaring opgebouwd in het online onboarden van onze nieuwe medewerkers. Een warm welkom op afstand bij Ibuildings!

Nu de gezellige gezamenlijke lunch op kantoor en social teammeetings / DoMiBo’s er even niet in zitten, houden we veelvuldig contact via Slack of Google Meet en hebben we de beste online social teammeetings.

Details

Post date
17 Jan 2022
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur