Senior back-end developer
40 hours
Werk jij samen met ons aan maatwerkoplossingen van de hoogste kwaliteit?

In de wondere wereld van het web is niets onmogelijk. Met die creatieve mindset en de juiste technische expertise ontwikkelen wij al ruim 8 jaar gebruiksvriendelijke weboplossingen voor onze klanten. Van maatwerk WordPress thema’s tot complexe Laravel applicaties. Begint jouw developershart al sneller te kloppen? Bekijk dan snel deze toffe vacature!

Geweldige weboplossingen voor onze klanten.

Als back-end developer bij Foursites zet je samen met je collega techneuten je kennis en ervaring in om geweldige web-based oplossingen te creëren voor onze klanten. Meestal worden deze oplossingen gerealiseerd in de vorm van maatwerk WordPress thema’s, WordPress plug-ins en complexe Laravel applicaties. Maar dat is natuurlijk geheel afhankelijk van de wens van de klant.

Werken bij Foursites betekent niet alleen dat je onderdeel bent van een fijn en divers team, het betekent ook dat geen dag hetzelfde is. Zo werk je op maandag aan de koppeling van een WooCommerce webshop met een voorraadbeheersysteem, voeg je op dinsdag een nieuw onderdeel toe aan een Laravel webapplicatie en ontwikkel je op woensdag een nieuwe WordPress website met custom Gutenberg blokken.

Werken met de technieken van morgen.

Jij weet als geen ander dat we in een snel veranderend vakgebied opereren. De technieken van vandaag kunnen morgen alweer verouderd zijn, met alle gevolgen voor de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van dien. Daarom hechten we bij Foursites veel waarde aan het verbreden en verdiepen van je kennis. Bezoek congressen als WordCamp en Smashing Conference en benut je vrijdag vooral om nieuwe technieken te leren.

 

Die ruimte krijg je van ons. Maar daar verwachten we wel iets voor terug. Zo kom je altijd proactief met verfrissende nieuwe ideeën om onze producten naar een hoger niveau te tillen én weet je jouw collega’s op de techniekafdeling continu te inspireren tijdens de maandelijkse Tech meeting.

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met het ontwikkelen van maatwerkthema’s en plug-ins voor WordPress
 • Ervaring met Laravel is een must, met WooCommerce een pré
 • Je bent goed – wat zeggen we – je bent een expert in PHP
 • Ervaring met GIT, MySQL en CI/CD
 • Je bent oplossingsgericht, nieuwsgierig en toekomstgericht
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Naast het ontwikkelen van websites, webshops en applicaties zal jouw functie ook bestaan uit het maken van ureninschattingen, technische documenten en procesoptimalisaties. Dat kan flexibel vanuit huis (we hebben een thuiswerkvergoeding) of met de juiste voorzorgsmaatregelen op kantoor. It’s up to you.

Kom werken bij Foursites!

Ben jij de ervaren back-end developer die graag samen met zijn/haar collega developers werkt aan vernieuwende weboplossingen? En staan gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en beheersbaarheid bij jou hoog in het vaandel?

Solliciteer dan vandaag nog op deze mooie vacature!

Waarom je bij ons moet werken.

 • 01
  Flexibel thuiswerken

  Waar je werkt is aan jou. Flexibel vanuit huis (we hebben een thuiswerkvergoeding) of met de juiste voorzorgsmaatregelen op kantoor.

 • 02
  Een nieuwe MacBook Pro

  Als je werkt aan innovatieve shit, moet je natuurlijk wel worden uitgerust met topmateriaal. Kom bij ons en we geven je een gloednieuwe MacBook Pro.

 • 03
  Werken in een topteam

  Wij doen soms een beetje gek, maken gewaagde grapjes en zingen vals. Maar uiteindelijk zijn wij vooral een hele gezellige groep die garant staat voor meer levensgeluk.

 • 04
  Persoonlijke groei

  Wij geven je tijd, jij gaat op zoek naar iets tofs! Iets gevonden? Tijdens onze wekelijkse Foursites meeting delen we inspiratie om als team beter te worden.

 

 

Details

Post date
23 Dec 2020
Employment
Baan
Number of hours
40 uur