Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

The Digital Club

Utrecht
25-49
25-49
Utrecht

Realizing digital dreams to improve lives with meaningful innovation

Wij zijn The Digital Club, een Digital Agency met een scherpe focus op business value, mobile development en IoT. Samen met onze clubmembers streven we naar één gezamenlijk doel: realizing digital dreams.

Onze clubmembers vormen de kern van onze organisatie en dragen elk op hun eigen manier bij aan het succes van The Digital Club. Allereerst hebben we onze Concept Club, het kloppende hart voor het valideren van ideeën. Hier brengen we creatieve geesten samen om concepten te testen en te verfijnen, zodat alleen de meest veelbelovende ideeën tot leven komen.

Coffee IT is onze gepassioneerde app ontwikkelaar. Met hun expertise en passie voor innovatie zijn zij de drijvende kracht achter het creëren van apps en platformen die het dagelijks leven verbeteren.

Daarnaast zorgt Coffee Digital, de app marketing agency, ervoor dat deze digitale producten zichtbaar en de aandacht krijgen die ze verdienen. Met doordachte strategieën die reiken van lancering tot doorlopende marketingcampagnes.

Het analyseren van gegevens en het verkrijgen van waardevolle inzichten wordt gedaan door Data Digital. Zij zijn experts in het begrijpen van gegevensstromen en het vertalen ervan naar bruikbare informatie voor het optimaliseren van digitale oplossingen.

Met een team van meer dan 40 experts werken we dagelijks aan uitdagende projecten voor gave opdrachtgevers zoals KLM, Deloitte en Roompot. Van concept tot release en data-analyse, wij denken mee bij elke stap van het proces. Dit wordt beoordeling met een 9+ door onze opdrachtgevers. Onze oplossingen worden ondertussen gebruikt door meer dan 6 miljoen gebruikers wereldwijd!

Contactinformatie

The Digital Club

Vliegend Hertlaan 15

3526 KT Utrecht

0307371093

Giger@coffeeit.nl

K.v.K. 72461810

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.