Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

In-lite: Tuinverlichting innovatie met IoT

In-Lite Design BV
17 augustus 2022
Retail
Apps, Design, Digitale Transformatie

Native app development voor In-lite outdoor lighting

Samen met In-lite stonden wij bij Coffee IT voor een grote uitdaging: de innovatieve en slimme tuinverlichting naadloos met elkaar te laten samenwerken middels een gebruiksvriendelijke native applicatie. via een Bluetooth Mesh netwerk kan elke gebruiker met een druk op de knop alle tuinverlichting bedienen.

Technische uitdaging

De In-lite applicatie is geschikt voor het besturingsysteem van zowel Android als Apple. Daarnaast is er een maatwerk API geschreven en hebben wij de implementatie van het Bluetooth protocol in eigen beheer uitgevoerd.

 

EEN NETWERK VAN LICHT

Iedere tuinlamp is onderdeel van een mesh netwerk via Bluetooth, hierdoor is iedere lamp met elkaar en met de transformator verbonden. De app heeft een connectie via Bluetooth met de transformator en de transformator verstuurd alle commando’s door naar de lampen via het smart mesh netwerk. Een smart mesh netwerk via Bluetooth heeft als voordeel dat het heel stabiel en betrouwbaar is.

Centrale besturing

Gebruikers hebben de totale controle over hun in-lite tuinverlichting. Door gebruik te maken van routines en bewegingssensoren is dit een slimme, duurzame manier van tuinbediening.

Altijd binnen bereik

Door middel van het ontwikkelde Bluetooth Mesh Netwerk praten alle slimme lampen met elkaar. Op deze manier kan de gebruiker altijd alle lampen bedienen, zonder last te hebben van de limitaties van Bluetooth bereik.

 

Case informatie

Coffee IT

Vliegend Hertlaan 15

3526 KT Utrecht

0307371093

Giger@coffeeit.nl

Opdrachtgever

In-Lite Design BV

Bekijk de andere case van Coffee IT