Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Over DDA

Dutch Digital Agencies (DDA) verenigt en vertegenwoordigt de beste digitale bureaus van Nederland. Samen maken we de wereld om ons heen steeds een beetje slimmer. Stap voor stap, klik na klik. 

Digitale bureaus helpen bedrijven en publieke instellingen om hun gebruikers beter van dienst te zijn. Met een app bijvoorbeeld, of een digitaal platform. En daar begint het pas. Want we blijven verslimmen. Met nog handigere knoppen, een persoonlijker inlogscherm of nieuwe functionaliteiten, altijd gebaseerd op de nieuwste technologieën. Al deze stappen en stapjes zorgen voor vooruitgang waarmee miljoenen Nederlanders elke dag hun voordeel doen. Van een bank-app tot een dating-app en van een datagedreven verzekering tot een digitale zorgverlener.

DDA verenigt Nederlands beste verslimmers 

Sinds 2002 verbindt DDA de meest toonaangevende digitale bureaus. We delen kennis en ervaringen, prikkelen met nieuwe ideeën en digitale toepassingen en laten zien wat we kunnen. Samen versterken we onze snelgroeiende branche en ontwikkelen het talent van morgen. We zijn trots op onze kennis en ons werk. En vertellen daar graag over op events en in de media. Met 165 leden staan we voor het beste dat de Nederlandse digitale industrie te bieden heeft. We zijn bedenkers en makers, ontwerpers en coders, testers en verslimmers. Flexibele teams met flexibele denkers. Altijd bezig met de volgende oplossing. 

Lees hier een aantal inspirerende cases van Verslimmers.

Daarom worden bureaus lid van Dutch Digital Agencies 

Elk jaar dagen we onszelf en elkaar uit op de Dutch Digital Day, een dag vol internationale inspiratie en uitgesproken sprekers. Maar een lidmaatschap heeft nog veel meer te bieden:

  • Het beste voor je bureau. Als lid kun je het officiële DDA-logo gebruiken: het kenmerk van de beste digitale bureaus. Ook heb je toegang tot onze richtlijnen voor algemene voorwaarden, model- en bewerkersovereenkomsten. Onze jaarlijkse bureau-benchmark geeft je helderheid over beloningskaders voor je team. 
  • Een ijzersterk netwerk. Ontmoet vakgenoten bij de beste bureaus. Volg elkaar, leer van elkaar, help elkaar en leer elkaar steeds beter kennen. Samen brengen we de Nederlandse digitale branche verder. 
  • De toegangspoort naar talent. Wij brengen je vacatures onder de aandacht bij starters en doorstromers. Ook helpen we digitale opleidingen om hun studie-aanbod optimaal aan te laten sluiten op de praktijk. Zo vind en bind je het beste talent.
  • Inspirerende events. We organiseren on- en offline events om je bureau nog verder te versterken. Van je groeistrategie tot regelgeving en digitale inclusiviteit, wij zorgen ervoor dat je bij blijft. Ook altijd een mooie gelegenheid om elkaar weer even te spreken!
  • Samen op de kaart. We laten weten wat Dutch Digital Agencies kunnen. In Den Haag, bij lokale overheden en naar de (internationale) media. Een vraag over digitale kansen en ontwikkelingen? Wij zorgen ervoor dat digitale bureaus aanwezig zijn in elk belangrijk maatschappelijk debat.  

    Wil je ook lid worden? Lees meer over het lidmaatschap.

Onze organisatie

Maak kennis met ons bestuur en ons dagelijkse management. Ons bestuur is een afspiegeling van onze leden en bestaat uit managementleden van grote en kleinere, oude en jonge bureaus uit heel Nederland. 

Elvire Jaspers

CEO WeAreBrain, portefeuille PR & Communicatie

Karlijn Koekoek

Bureaumanagement

Mark Landman

Managing partner DotControl, Voorzitter & portefeuille Belangenbehartiging

Martijn Vervoordeldonk

Partnership manager iO ‘s-Hertogenbosch, Penningmeester

Nienke van Heusden

Managing Director Kaliber, portefeuille Events

Pieter Aarts

Principal Service Design, Ordina Digital, portefeuille Kennis

Fenna van Raaij

Bureaumanagement