Over DDA

Dutch Digital Agencies is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen we de Nederlandse digitale industrie.

Digitale bureaus hebben verandering in het DNA. Vanaf dag één omarmen ze technologische ontwikkelingen en zetten deze in voor opdrachtgevers en hun klanten. Ze combineren innovatie met creativiteit en ondernemerschap, om steeds weer toegevoegde waarde te leveren.

 

DDA verbindt sinds 2002 de meest toonaangevende digitale bureaus die Nederland rijk is. We delen kennis en ervaring. We inspireren elkaar én de rest van de wereld met het meest impactvolle werk dat we voortbrengen. We professionaliseren onze relatief jonge en razendsnel groeiende industrie, zonder haar autonomie en veranderlust in de weg te staan. We blijven voeden met nieuwe energie, onverwachte invalshoeken en jong talent. Zodat we het verschil blijven maken.

 

Wij zijn Dutch Digital Agencies.

 

 

WAT DOEN DIGITALE BUREAUS?

Nederland telt een grote diversiteit aan digitale bureaus. Wat we gemeen hebben is dat we digitale oplossingen bedenken, vormgeven, ontwikkelen, inrichten, meten en onderhouden die daadwerkelijk gebruikt worden. We werken voor een breed palet aan opdrachtgevers, van multinationals tot lokale overheden, maar denken uiteindelijk altijd vanuit de gebruiker van de digitale toepassingen. Digitale bureaus zijn geen consultancy clubs (die adviseren over het digitale domein) en ook geen reclamebureaus (die hun uitingen deels via het digitale kanaal uitzenden). We zijn makers. Bouwers. Uitvinders.

Organisatie

Dutch Digital Agencies wordt geleid door het bestuur, de dagelijkse uitvoering is in handen van het bureau management. 

IVO ROEFS

(CMO SCHUBERG PHILIS, VOORZITTER BESTUUR)

ALEX OTTEN

(MANAGING DIRECTOR & CO OWNER WE ARE YOU, PENNINGMEESTER)

JASPER VERBUNT

(Founder Redkiwi)

JAN-WILLEM VAN BEEK

(FOUNDER, STRATEGY DIRECTOR GREENBERRY)

Zakaria Amlal

(CEO Gracious)

Annemieke Deering

(Director)

Stephanie Muller

(Bureau management)

PARTNERS

Dutch Digital Agencies staat open voor samenwerking met andere organisaties en instanties, die bijdragen aan het professionaliseren en versterken van digitaal Nederland. Neem contact met ons op via info@dutchdigitalagencies.com.