Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

IMPRES

Zwolle
50-99
50-99
Zwolle

Online Impact

Veel bedrijven zijn bezig met hun eigen digitale transformatie om efficiënter te werken, kosten te besparen en meer resultaat te halen. Waar de ene organisatie ineens een grote verandering moet of wil doormaken, is voor een ander de weg van de geleidelijkheid de beste keuze. IMPRES, opgericht in 2002, helpt bedrijven bij het concretiseren en realiseren van hun volledige digitale transformatie-strategie of een deel hiervan.

De specialisten van IMPRES bedenken, ontwerpen, valideren, bouwen én implementeren digitale oplossingen als websites, koppelingen, apps en portals. Bovendien zorgen ze voor zowel zichtbaarheid als activatie bij de juiste doelgroep door de inzet van content en online marketing. Het bedrijf denkt mee met haar klanten en koppelt theorie aan praktijk. Dat maakt de aanpak van IMPRES zichtbaar effectief als het gaat om het creëren van impact en resultaat.

IMPRES is tevens een Great Place to Work. Een fijne plek om te werken dus.

We werken vanuit Hanzestad Zwolle! Wil je meer over ons weten? Kijk op www.impres.nl, bel ons op 038 386 91 81 of stuur ons een bericht via info@impres.nl.

Contactinformatie

IMPRES

Dokter van Deenweg, 162

8025BM Zwolle

038-3869181

susanne@impres.nl

K.v.K. 57913838

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.