Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage support engineer (MBO of HBO)

Kampen
160-180 uur

Wij zijn Mooore Digital. Sinds 2009 vol gas op development (specialisme in Magento) en altijd vanuit een sterk UX design.

De mogelijkheid om te reageren op deze stageplek is tot 14 juni. Daarna zullen we de beste motivaties selecteren en kandidaten uitnodigen.

Misschien wel de leukste stageplek bij Mooore Digital! Dit is de uitgelezen kans als je zowel back-end als front-end development interessant vindt en je je op beide vlakken graag wilt ontwikkelen. Onze afdeling service en support is meer dan een afdeling die issues oplost, deze afdeling voorkomt ook issues en bovendien is dit bij ons dé afdeling die ervoor zorgt dat onze sprint-teams goed kunnen werken. Kleine zaken die niet in sprint kunnen worden opgepakt of thuishoren, worden door dit team opgepakt en daarnaast zorgt dit team er samen met team DevOps voor dat alle randzaken (CI, CD, Automatisch testen, logging, monitoring, etc.) ook goed geregeld zijn. In dit team zijn “full-stackers” hoog gewaardeerd, dus zie je jezelf als potentiële full-stacker dan moet je zeker verder lezen en eventueel reageren.

Wat wij zoeken dat is heel gericht, we zoeken iemand die aan het einde van opleiding is en de behoefte heeft om daarna het vak in te rollen en grote stappen te maken in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Wat we belangrijk vinden is dat je basis al ontwikkeld is en je van daaruit verder kunt groeien binnen dit team.

Wie zijn wij?

Wij zijn Mooore Digital en je kunt ons kennen als gewaardeerd digital agency werkzaam voor een aantal bekende en minder bekende klanten, waarbij we gespecialiseerd zijn in het werken voor zogenaamde “brand owners”, wat wil zeggen dat we werken voor merken die hun producten bedenken, ontwikkelen en produceren.

We zijn een middelgroot professioneel team van designers, front-end developers en back-end developers, gespecialiseerd in E-commerce development wat inhoudt dat we aan grotere e-commerce landschappen ontwikkelen en we zowel specifiek maatwerk als complete systemen (Magento) ontwikkelen. Dit doen we met zo’n 20 man/vrouw en we laten onszelf graag aanvullen met een aantal goede partners op het gebied van online marketing, hosting en logistiek.

We zijn gevestigd op een prachtige centrale en uitstekend bereikbare plek in een heerlijk kantoor met bijzonder gedreven collega’s, uitzicht op de IJssel, een speciaalbier-café op rol-afstand, en dat dan op 5 minuten loopafstand van het station, dichtbij Zwolle, Dronten, Emmeloord.

Hoe ziet je stage support engineering eruit?

In de eerste plaats volg je dus een HBO óf een MBO opleiding, voor beide opleidingen geldt dat we je goed kunnen ontwikkelen en zo werken we samen met het Windesheim, het Deltion College en soms de Friesche Poort; als stagiair support engineer leer je alle moderne front- en back-end talen beheersen.

Als stagiair of afstudeerder ben je zoveel als mogelijk lid van ons team, maar richten we je activiteiten wel in op jouw ontwikkeling tot zelfstandig “young professional”. Je activiteiten en opdrachten voer je uit in samenwerking met je collega’s of met onze partners. Tijdens je stage ben je bezig met alles waar de sprint-teams ook mee bezig zijn en loop je volledig mee in het service en support team, waardoor je ook veel ervaring op doet in alles wat erbij komt kijken wanneer je development release-ready wilt maken.

In het dagelijkse werk heb je veel te maken met collega front-end developers, back-end developers, designers en product owners uit de sprint-teams. Binnen je stage krijg je, als je dat graag wilt, ook altijd gelegenheid om een rode draad aan te brengen aan de hand van een project wat je zelfstandig in je stageperiode uitwerkt.

Hoe ziet je dag eruit?

Je houdt je bezig met doorontwikkeling en development van kleinere of grotere features en werkt zowel aan de back-end als de front-end van onze applicaties.

HTML, SCSS, JavaScript maar ook PHP e.d. zijn onderdeel van je dagelijkse stack en ook diverse systemen zoals Akeneo en Magento ga je als geen ander beheersen. Als liefhebber van volledigheid, maak je niet alleen je development-werk netjes in orde, maar zorg je er ook voor dat de communicatie rondom je development-werk tip-top in orde is.

Waarom stage lopen of afstuderen bij ons?

 • Een bijzondere werkomgeving op een historische plek;
 • Goed bereikbaar kantoor op 5 minuten lopen van het centrale station in Kampen, 10 minuten van Zwolle (ook vanuit Flevoland of Friesland zijn we uitstekend bereikbaar);
 • Uitgebreide gelegenheid om veel te leren op je toekomstige vakgebied en een meer dan bovengemiddeld developer te worden;
 • De visie om te focussen op je talenten ipv taken;
 • Een prettige werksfeer met bijzonder leuke collega’s;
 • De kans om jezelf een vaste plek in het team te verwerven. We zijn altijd geïnteresseerd om meer leuke en gedreven collega’s aan boord te krijgen;
 • Een meer dan uitstekende stage- en reiskostenvergoeding;
 • De kans om, voordat je stage komt lopen, gewoon eens mee te kijken. Vrijdagmiddag vrije inloop of gewoon een hele dag of week, wat je maar wilt.

Wat wij vragen:

 • Beschikbaarheid voor minimaal 4 maanden;
 • HBO- of MBO-opleiding ICT;
 • Proactieve werkhouding, talent en leergierigheid zijn handig, maar drive is alles;
 • Taalbeheersing: je spreekt en schrijft de Nederlandse taal goed en volledig;
 • Je hebt de absolute ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een waardevolle collega en bovengemiddelde professional op je vakgebied.

Deze plek als stagiair support engineer concreet maken?

Stuur een korte maar krachtige motivatie en je c.v. naar aandeslag@mooore.nl of nodig jezelf uit om gewoon eerst eens vrijblijvend kennis te maken. Heb je nog vragen over deze vacature of zie je andere mogelijkheden om van toegevoegde waarde te zijn? Mail ons gerust of bel ons via 038-8200270 en vraag naar Daniël of Christiaan!

Details

Plaatsingsdatum
20 mei 2022
Salaris range
200 - 250
Plaats
Kampen
Dienstverband
Stage
Aantal uren
160-180 uur