Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Mooore Digital

Kampen
10-24
10-24
Kampen

Sterk werk voor merken in e-commerce.

Wij zijn gespecialiseerd in Magento 2, maatwerk integraties en hoogwaardig UX design voor zogenaamde brand owners. We bieden design en development van (Magento) e-commerce platformen voor onderscheidende merken die hun (eigen) producten ook direct aan de consument willen leveren en actief online aan hun merk willen bouwen.

Outstanding is onze standaard en door heel expliciet en met veel overgave vaste teams van developers, designers en product-owners voor onze klanten in te zetten bereiken we top resultaten. Work hard, play hard!

Wat bieden wij?

We bieden toegankelijke, betrokken en ingespeelde top teams met specialisten in de design, development en e-commerce. Teams waarbij plezier en intensief samen met de klant optrekken belangrijke uitgangspunten zijn. Je kunt ons associeren met hoogwaardig design en ux, (Magento) development, maatwerk koppelingen/integraties en maatwerk applicaties voor de veeleisende e-commerce platformen van onze klanten.

Je kiest voor ons op het moment dat je je e-commerce organisatie en platform naar een volgend niveau wilt brengen en de waarde van je merk belangrijk vindt.

  • E-commerce strategie, design en development
  • Web applicaties (webshops, apps en websites)
  • Magento, Laravel, Symfony, WordPress, PWA, Headless

Wie zijn wij?

We zijn een club van 20 designers, developers en product owners. Als individuen sterk, maar liever samen winnend. Met elkaar vormen we teams die een select gezelschap klanten maand over maand verbeteren.

Als klant heb je met een vast team te maken waarbij wij de mogelijkheid bieden om sterk invloed te hebben op het team wat voor jou werkt en de expertise die je in je (door)ontwikkeling nodig hebt. Als collega ben je zo ook altijd aan het werk voor klanten die waarde hechten aan je kennis en expertise, de toegevoegde waarde die we daarmee bieden.

Contactinformatie

Mooore Digital

Oudestraat 216-N

8261CA Kampen

info@mooore.nl

K.v.K. 08189140

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.