Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Business Developer – Media

Alkmaar

Wij zijn Triple

Ben je een echte go-getter met een passie voor media en sales? Triple is op zoek naar een Business Developer gericht op de mediasector. Jouw hoofddoel? Actief nieuwe klanten benaderen en afspraken plannen om onze innovatieve media-oplossingen te presenteren.

Als onze Business Developer ben je de drijvende kracht achter het genereren van nieuwe business. Je gaat actief op zoek naar potentiële klanten in de media-industrie, maakt gebruik van je netwerk en sales skills om deuren te openen en zet alles op alles om afspraken te plannen. Jouw aanpak is direct en doelgericht: het plannen van meetings met beslissers om onze unieke media-oplossingen te presenteren.

Wat ga je doen?

Als Business Developer bij Triple ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten binnen de media-industrie. Je maakt optimaal gebruik van je netwerk en uitgebreide sales vaardigheden om deuren te openen. Je aanpak is direct en gericht op het bereiken van beslissers, met als doel hen te overtuigen van de unieke waarde van onze media-oplossingen.

Een belangrijk aspect in jouw rol is het genereren van leads. Dit vereist een actieve inzet in het identificeren van potentiële prospects en het initiëren van het eerste contact. Jouw overtuigingskracht en kennis van onze diensten stellen je in staat om de interesse van potentiële klanten te wekken en hen te overtuigen van de meerwaarde die Triple kan bieden. Samenwerking met het marketingteam is hierbij essentieel, waarbij jij zorgt voor een naadloze overdracht van potentiele klanten naar onze accountmanagers om projecten succesvol te laten verlopen.

Een aantal van jouw taken:

  • Proactief benaderen van potentiële klanten in de mediasector om afspraken te plannen.
  • Analyseren van de markt om relevante prospects te identificeren.
  • Samenwerken met ons team om media-oplossingen op maat te ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van de klant.
  • Beheren en optimaliseren van het salesproces van initieel contact tot het plannen van de afspraak.

Wat neem je mee?

Je bent een gedreven netwerker met uistekende communicatieve vaardigheden. Je hebt een sterke commerciële drive en bent bedreven in het opzetten van eerste meetings en het overtuigen van potentiële klanten. Je herkent kansen en weet deze te vertalen naar concrete verkoopmogelijkheden. Je begrijpt de behoeften van klanten en kunt deze koppelen aan onze diensten. Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent resultaatgericht en hebt een sterk analytisch vermogen. Uiteraard spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels.

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Bewezen trackrecord in sales, idealiter binnen de mediabranche;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en netwerkvaardigheden;
  • Passie voor media, innovatie en klanttevredenheid;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.

Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 250+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Natalia. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Ajax.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: we werken minimaal twee dagen op kantoor in Alkmaar, waar je de rest van de week werkt is aan jou.
🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.
🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?
📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.
❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.

Details

Plaatsingsdatum
05 apr 2024
Salaris range
-
Plaats
Alkmaar
Dienstverband
Baan