Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Triple

Alkmaar
100-249
100-249
Alkmaar

Wij helpen bedrijven met het maken van fantastische digitale ervaringen

Wij zijn Triple. Een full service digitaal bureau gelegen in het knusse Alkmaar. Opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van strategie, concept, design, cloud solutions, frontend, backend en app development, video streaming solutions, data, analytics en artificial intelligence. Inmiddels gooien we met meer dan 200 collega’s in Nederland en 100 collega’s in Polen het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen.

Vanuit onze visie versterken wij A-merken op het gebied van digitale innovatie en oplossingen. Van business kritische projecten tot simpelweg leuke opdrachten of zelfs projecten die een grote impact kunnen hebben op de samenleving. Dat doen wij samen met onder andere VodafoneZiggo, citizenM, Qmusic, Max Verstappen, NLZIET, ANWB en AFC Ajax.

Bovendien werken wij ook aan onze eigen innovaties. Sommigen groeien uit van hobby projecten naar dochterondernemingen. Vinson (mobile live tv platform), SpotOn (social editing tool) en Team Gullit (FIFA-academy) en Esports Club (esports platform) zijn hier enkele voorbeelden van.

Wil je meer weten? Neem een kijkje op onze website.

Contactinformatie

Triple

Keesomstraat 10E

1821BS Alkmaar Alkmaar

info@wearetriple.com

K.v.K. 37081955

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.