Triple
Alkmaar, Amsterdam
100-250
100-250
Alkmaar, Amsterdam
Wij helpen bedrijven met het maken van fantastische digitale ervaringen
Wij zijn Triple. Een full service digitaal bureau gelegen in het knusse Alkmaar. Opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van strategie, concept, design, cloud solutions, frontend, backend en app development, video solutions, data en artificial intelligence. Inmiddels gooien we met z’n 180’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen.

Vanuit onze visie versterken wij A-merken op het gebied van digitale innovatie en oplossingen. Van business kritische projecten tot simpelweg leuke opdrachten of zelfs projecten die een grote impact kunnen hebben op de samenleving. Dat doen wij samen met onder andere VodafoneZiggo, citizenM, Heineken, Max Verstappen, Talpa, NLZIET, ANWB en AFC Ajax.

Bovendien werken wij ook aan onze eigen innovaties. Sommigen groeien uit van hobby projecten naar dochterondernemingen. Mobile Viewpoint (4k video via 4G), Vinson (mobile live tv platform), SpotOn (social editing tool) en Team Gullit (FIFA-academy) en Esports Club (esports platform) zijn hier enkele voorbeelden van.

Contact informatie

Alkmaar

Keesomstraat 10E

1821BS Alkmaar Alkmaar

info@wearetriple.com

K.v.K. 37081955

https://wearetriple.com